Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч от люкове - Диско 300Тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Land Rover Discovery 300Tdi протече?

Днес най сетне свалих тавана долу утре ще сложа снимки но според мен проблема е, че задните кори около горните малки прозорчета притискат мъркучите и ги стискат в резултат легенчето изгнило чудя се какво да измислям сега
    Landrover Discovery 300TDI 1998

Коментар

От: Land Rover Discovery 300Tdi протече?

Преди 2 месеца си купих Диско 2 с теч в купето. Мислех че е от люковете, но се оказа че предното стъкло е сменяно не е силиконирано добре и от там тече яко. Плафона на лампата се пълнеше с вода и капеше върху радиото.

Коментар

От: Теч от люкове - Диско 300Тди

Петък вечерта тръгвам за отвъд Петрохан Сядаме, тръгваме и опааа ... умих на сина суратЯ Изля се като водопад от задния люк. Днес сутринта имах време да погледна и това, което видях през задната врата е, че люка не ляга добре върху гуменото уплътнение от предната си лява страна и от там прозира светлина. Предполагам уплътнението се е сплескало и за това така. Предприех някакви мерки, но ще видя дали имат ефект след следващия дъжд. Пинмастъра каза, че тръбичките са почистени та може и да излезна прав, че не ляга люка. Някой съвет няма да ми дойде зле.....
        Последно редактирано от Жоро Танев; 24-05-15, 18:23. Причина: е правопис .. какво друго?!
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
          Петък вечерта тръгвам за отвъд Петрохан Сядаме, тръгваме и опааа ... умих на сина суратЯ Изля се като водопад от задния люк. Днес сутринта имах време да погледна и това, което видях през задната врата е, че люка не ляга добре върху гуменото уплътнение от предната си лява страна и от там прозира светлина. Предполагам уплътнението се е сплескало и за това така. Предприех някакви мерки, но ще видя дали имат ефект след следващия дъжд. Пинмастъра каза, че тръбичките са почистени та може и да излезна прав, че не ляга люка. Някой съвет няма да ми дойде зле.....
          Тръбичките са чистени преди повече от година като е правен целият таван. Не вярвам толкова бързо да са се запушили...
          Иначе се сваля лесно - може би е изметнала гумата, щом чак светлина прозира...
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Аз не се съмнявам в това, което си ми казал. Има вероятнсот сина ми да си е играл с люка и да не го е дозатворил. До преди малко в квартала валя яко дъжд и слизах да проверя и беше сухо. Може и той да е, а може и да е от това дето правих днес. А джипката върви чудесно и не ми се слиза от нея. Вече я тествах извън пътя. Аз свиквам с нея, както и тя с мен. Карането между Фероза и Диско е огромна! Но ти го знаеш сигурно по-добре от мен.

П.С. Знам, че не е по темата, но я допълвах и спрямо дневния километраж, разхода и е една милимунта под 10/100. Мисля, че и ти, както и аз сме я карали градско. Тези два дни минах 300 км. смесено между асфалт извън града, както и извън пътя. Ще я допълня утре за да видя, колко е разхода и ще кажа. Лека ...
            Последно редактирано от Жоро Танев; 24-05-15, 22:12.
            Георги Танев (0+)
            Land Rover Discovery 1 300 TDi
            Land Rover Club Bulgaria
            0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X