Да попитам знаещите-какво се случва с компресора след смяната на възглавниците с пружини?Как се процедира с въздуховодите които отиват към възглавниците?Затапят ли се и с какво?
Все въпроси които са свързани с тази замяна.
Благодаря предварително!
Да попитам знаещите-какво се случва с компресора след смяната на възглавниците с пружини?Как се процедира с въздуховодите които отиват към възглавниците?Затапят ли се и с какво?
Все въпроси които са свързани с тази замяна.
Благодаря предварително!
То компресора за друго не ти трябва. Така че може да се махне всичко, но трябва да се програмира компютъра да не търси този блок от системата.
Бай Иване, сега е момента да блеснеш с всичка сила, като поснимаш процесите...
Особено любопитен ще е прехода "въздх - ...земя" да го наречем... Допускам, че ще ми се наложи и на мен, щото съм се прицелил в 7-местно Диско 2, пък те са само с въздушно, доколкото знам! Пък "балончетата" нещо не ми връзват вяра много, много!
Е успех...и ако е нужна работна сила, насреща съм... /мога да снимам/ ...като в Холивуд!
Моето е трансформирано , но така си го взех , за това не можах да ти кажа как става. Бай Иване честито за придобивките, сега чакаме следващите - а те май ще са оффроуд окачване и непистови гуми
Бай Иване, сега е момента да блеснеш с всичка сила, като поснимаш процесите...
Особено любопитен ще е прехода "въздх - ...земя" да го наречем... Допускам, че ще ми се наложи и на мен, щото съм се прицелил в 7-местно Диско 2, пък те са само с въздушно, доколкото знам! Пък "балончетата" нещо не ми връзват вяра много, много!
Е успех...и ако е нужна работна сила, насреща съм... /мога да снимам/ ...като в Холивуд!
Най-вероятно няма да мога да снимам защото трампата ще е събота и неделя,а тогава съм на лов ей с тоя джоган
Последно редактирано от бай Иван; 09-12-08, 17:54.
Причина: добавяне на снимка :)
Коментар