Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спуках въздушното окачване на Диското!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спуках въздушното окачване на Диското!

Преди малко спуках лявата въздуша възглавница на Диското.
    А сега накъде?Да сменям ли възглавницата или да слагам Off-road окачване?
    LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

До: Спуках въздушното окачване на Диското!

Възглавницата е по-евтина, но пък ако го караш по-често в гората, то по-добре сменяй възглавниците с пружини.

Коментар

Според мен и обикновенни амове да сложиш е по-добре Поне за гората

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
        Според мен и обикновенни амове да сложиш е по-добре Поне за гората
        А то в момента с какви е.

Коментар

ТЪй като бай Иван не може да отговори бързо , може аз да обясня, джипа съвсем скоро е внесен та си е със стандартно окачване.

Иначе моя съвет, знаем се с теб че всяка събота и неделя сме в гората, така че давай да го правим този джип за лов Едно Old Man Emu 2" като начало

Коментар

Първоначално публикуван от bobiander Преглед на мнение
            ТЪй като бай Иван не може да отговори бързо , може аз да обясня, джипа съвсем скоро е внесен та си е със стандартно окачване.

Иначе моя съвет, знаем се с теб че всяка събота и неделя сме в гората, така че давай да го правим този джип за лов Едно Old Man Emu 2" като начало
            Май май натам отиваме
            Я давай да помислим и за метална броня че оригиналната не издържа срещата с едно дръвце

Коментар

Първоначално публикуван от bobiander Преглед на мнение

Аз бих препоръчал Трайлмастер 2", много съм доволен.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Аз бих препоръчал Трайлмастер 2", много съм доволен.
                Приемам всякакви предложения!
                Каква е цената на Trail master-a?

Коментар

Започнах с размислите и събирането на инфо и мнения за смяна на възд.възглавници на Диското.Преди малко прегледах една тема за смяна на възд.възглавници със пружини.Понеже съм новобранка с джиповете да питам,като се махнат възглавниците трябва ли да се сменят амовете или само се слагат пружини?
                  Става въпрос за тази тема http://forums.lr4x4.com/index.php?showtopic=25538 и за тези пружини http://www.toddcosuspensions.com/192diiiserec.html
                  А дали няма да намеря в Бг пружини който да ми свършат работа?

Коментар

С риск да си навлека гнева на Лазар ще кажа, че по хубаво от въздушното окачване (когато работи) няма. По данни на МП (по скоро на Иван) въздушните възглавници трябва да издържат минимум 150 000 км. Аз спуках на около 210 000.

Та да обобщя: Смени си я и си карай на въздушно - с всичките му предимства - да не ги изброявам.
                    ---------------------
                    Шофирайте разумно!
                    [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от qboby Преглед на мнение
                      С риск да си навлека гнева на Лазар ще кажа, че по хубаво от въздушното окачване (когато работи) няма. По данни на МП (по скоро на Иван) въздушните възглавници трябва да издържат минимум 150 000 км. Аз спуках на около 210 000.

Та да обобщя: Смени си я и си карай на въздушно - с всичките му предимства - да не ги изброявам.
                      "Когато работи" е ключова дума.
                      Някои много добре помнят как по разни софтходки (софт разходки), чакахме едни компресори от едни въздушни окачвания да изстиват през 15 минути и как се влачи Диското по корем дотогава. Абе мъчна работа.
                      За в гората - колкото по-малко сложнотии, толкова по-добре, ама това мисля всеки го знае.
                      Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                      LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                      Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Що бе? И аз съм решил да му слагам въздушни възглавници на моето. Ама вътре в пружините

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение
                          "...........................За в гората - колкото по-малко сложнотии, толкова по-добре, ама това мисля всеки го знае.
                          Изключително много правилно и вярно/ това +1, +2 и т.н. е много лайт/ .

Първоначално публикуван от qboby Преглед на мнение
                          .... По данни на МП (по скоро на Иван) въздушните възглавници трябва да издържат минимум 150 000 км. Аз спуках на около 210 000...
                          Боре, ако гаранцията е 150,000, а ти си карал 210,000, то значи животът им е приблизително поне 300,000 км.- голямо геройство от тяхна /на възглавниците/ страна.
                          И като си спомня дивите години: Един монтьор навремето ми каза: " Абе що основен ремонт на 170,000, тия мотори карат поне по 300." И моят отговор: " Ела да те яздя и аз толкова и после няма да питаш" И той не пита повече.
                          Последно редактирано от Lazar; 28-11-08, 20:41. Причина: цитат
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                            Що бе? И аз съм решил да му слагам въздушни възглавници на моето. Ама вътре в пружините
                            Kaкви пари са, и аз имам лоши идеи за след време...

Коментар

Към 90 лири беше комплекта с компресора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X