Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем помпа на хидравликата и пробка на скоростна кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем помпа на хидравликата и пробка на скоростна кутия

Ами ето и резултата - Краси от Автобраво свали основата на помпата и една планка (която е захваната за самата помпа), плюс стартера (че беше проблемен) и хукнах да търся втора употреба или заваряване на алуминиеви детайли. Ето как изглеждаха нещата:

Отидох в Дарукар при Пацо, но той нямаше такава втора употреба, а за нова ми казаха да забравя (за основата става въпрос). Все пак приемчика ме прати при един пич Боби в посока Чепинци, който има 2 Range Rover-а за части (1 дизелов с ляв и един бензинов с десен волан). Спазарихме основата за 100 лв, но малкия детайл не ми даде, защото е част от помпата, за която иска 300-400 лв. Боби ме прати при Павката в Люлин да ми завари малкия детайл и Павката се справи чудесно (за тези, които им потрябва - от центъра посока Люлин след Мото Пфое има пешеходен светофар, завивате наляво преди него и след това веднага надясно (между две халета), в средното хале се намира Павката).

Къде 17:00 успях да стигна обратно в Младост (Автобраво) и за 30-ина минути сглобиха всичко.

Пробката на картера се опъна първоначално (2 болта се скъсаха), но накрая една гайка 24 заварена за пробката свърши работа и сложихме новата (4 лв. от Дарукар).

Още веднъж мерси на всички за съветите и идеите.
    Последно редактирано от nikidd; 16-10-08, 20:52.

Коментар

Мен ми по-интересно, как успя да видиш, че счупено ушето. Май си се поомазал с масълце

Както и да е, радвам се че си решил проблема. Предполагам, че има много общо с предишния собственик...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        Мен ми по-интересно, как успя да видиш, че счупено ушето. Май си се поомазал с масълце

Както и да е, радвам се че си решил проблема. Предполагам, че има много общо с предишния собственик...
        Е то кат не се омажеш лично с масло, къде му е кефа на ремонта?

Дали има общо с предната собственичка (в случая), не мога да гарантирам, но според майсторите (и Пацо вкл.) може да е станало от незатегнати детайли (струва ми се, че е сваляна за смяна на маркучи), т.е. може да е била здрава и при мен да е станал фала, но със сигурност вината е в предните

По тоя повод ако не съм споделял ремъка на климатика беше прекаран отвън на трите ролки (вкл. обтягащата), на която очевадно няма улеи за него. Пацо се беше хванал за главата.

Tака че ще изскачат още неща. За това поддържам топли връзки с Дарукар и Автобраво, обаче покрай това изстиват връзките с жената.
        Пълно щастие няма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X