Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery - 3.5l V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: И аз да се похваля с ДИСКО 1 V8 3.5

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
    Браво. Поздравления.
    Като гледам тази кутия на филтъра е почти същата като на бензиновото Диско. Добре се е получило. Щом сега върви повече, явно "спортните" филтри са били задръстени. Като гледам едни тръби на снимката, ми се струва, че го караш на газ. Очаквай с повечето вървене да се покачи и разхода малко.
    Колега нещата леко убягват от сметките ти, но въпреки това се случиха добре.
    И куция кон си диша безгрижно през тея сламчици и кутийка, единственото което колегата suravia го домързя, е да сложи 100-200 милиметра комин от тая кутиика за филтъра, и съвсем да заприлича на титаник тая гаубица.
    п.с. мнението ми е в кръга на шегата, и с най-добри чувства моля никой да не се обижда или засяга.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-10-10, 08:12. Причина: . ,
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

От: До: Избор на Диско V8i

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
      V8 е прекрасен избор-много здрав и надежден.Относно скоростите,за мен автомата е бомба със закъснител.
      Колега ще може ли да кажеш защо , че май ще се сдобия и аз с една такава
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

От: Land Rover Discovery - 3.5l V8

Защото не знаеш как е експлоатирана. И ако и има нещо ремонта и е относително по скъп отколкото на ръчката.
        Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Благодаря , дано да нямам проблеми
          Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          ......Ако му монтираш един инжекцион ше стане друга работа.Нито е проблем нито ще е скъпо.И ще се оттървеш от тия тръби под капака...
          Колега Русев, да разбирам ли че на 3,9 литровия, бензинов двигател , който си е инжекцион, не му трябва шнорхел за да се бухва във водата
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-10-10, 08:26.

A1+

Коментар

От: Land Rover Discovery - 3.5l V8

Мне, трябва си винаги шнорхел. Просто има предвид че при инжекцион има само една всмукателна тръба, а при колегата са една камара защото е с два карбуратора.

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
              Колега ще може ли да кажеш защо , че май ще се сдобия и аз с една такава
              Автоматика изисква повече грижа и внимание,ремонтите са скъпи и разхода на гориво е по-висок!
              sigpic
              Land rover lightweight-series 3
              Range Rover V8
              Range Rover Classic Vouge SE V8
              Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Здравейте колеги,
                Още едно питане за тази обява, има едно нещо там, продавача каза че е газов карбуратор, някой знае ли какво е това и прави ли проблеми.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-11-10, 13:06.

A1+

Коментар

Газов карбуратор ... звучи забавано. Това си е обукновена АГУ, според мен. Само "плочката" има малко по-различен вид от моята.
                  Другото, което прави впечатление е компресора. Тази машина има добавена система за въздушни спирачки за тежко ремарке. И моя имаше такава. От тук следва предположението, че е тегтлил тежко ремарке (лодка, каравана или каквото и да е). В резултат на това е вероятно да има луфт в някой от дифереднциалите. Те повечето Дискавърите на тая възраст имат такива луфтове. Не е болка за умиране. Ако не е голям луфта, не е проблем, но пък е повод да спазариш по-ниска цена. Подкарай го и ще усетиш дали има луфт. Ако има ще усетиш едно чукване при потегляне и при отпускане на газта, когато си набрал скорост. Освен това може да пробваш да завъртиш с ръка карданите докато Диското е на място и не е на скорост. Тогава също се усещат луфтовете.
                  Това Диско доста прилича на моето. Ако имаш някакви въпроси ще се радвам да ти помогна, но пиши на лични, защото рядко отварям форума.
                  Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Това на снимката си е наистина газов карбуратор. Работи на принципа на бензиновия, но е с газ. В нета има много писано за тези устройства. Според мен офертата си заслужава. Даже и да има луфт в междинния диф 95 лири струва комплекта за ребилд на раздатката.... А и като гледам това е 3.5 инжекция двигателя. Чуй го добре как работи. Според мен ако няма ръжди отдолу като го огледаш офертата си заслужава.

Коментар

• От: До: Избор на Диско V8i

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                      .... А и като гледам това е 3.5 инжекция двигателя. Чуй го добре как работи. ..........
                      За какво трябва да се услушвам? Аз си мислех направо във сервиз да го водя , защото не разбирам и там да си го прегледат изцяло

A1+

Коментар

• От: Land Rover Discovery - 3.5l V8

А дали ще знаят какво да гледат?
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ами надявам се да намеря сервиз който разбират от Камилки Все пак Пловдив е голям град

A1+

Коментар

Колеги , вече ми пуши празната кратуна от ровене в този форум ... и не мога да намеря тема в която да се обсъждат разликите между 3,5 (инжекцион) и 3,9 двигателите на Дискавъри . Всяка помощ ме задължава да черпя с бири и кебапчета

A1+

Коментар

Въпросите за двигателите, са в темата за двигателите.
                              И с търсачката става ... ЦЪК
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-11-10, 20:09.
                              Land Rover Discovery:
                              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X