Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диско 2, TD5 - няма мощност над 3000 оборота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Диско 2, TD5 - няма мощност над 3000 оборота

Е от Paddock де. Нали казаха по-горе - 400 лири. Не знам само доставката колко е, ама не ми се вярва да е повече от 100-ина лева.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от egbelev Преглед на мнение
      Къде ги рециклират? Някой знае ли?
      Емо, аз знам във Варна, къде ги ремонтират.

Коментар

Въпросът не е къде и кой, а за какви пари! Щото миналата година на Иво му искаха към 600лв за ремонт, а чисто новата струваше към 900лв...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Въпросът не е къде и кой, а за какви пари! Щото миналата година на Иво му искаха към 600лв за ремонт, а чисто новата струваше към 900лв...
          Въпросът на Емо беше "къде"?

Ако иска давам му телефона да си говорят и да се разбират за парите.

Склонен съм да вярвам, че са искали 600 лв. за ремонт. Тъй като сервизите за ремонт на турбо-компресори са малко на брой в страната и поради тази причина са цифромани.

Коментар

В Техническия университет във Варна ги рециклират за 800 лв. Говорих с тях. Ако имаш друго предложение Иванов казвай!
            [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

В Техническия университет във Варна ги рециклират за 800 лв. Говорих с тях. Ако имаш друго предложение Иванов казвай!
              Точно там имах предвид. Мартин се казва и ми е приятел.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                Въпросът на Емо беше "къде"?

..
                Е това е буквално. Всъщност е искал да напише "къде най-евтино?"

Не, тия хора или не са със всичкия си или се правят на такива. И разчитат на невежеството...

Колеги, един съвет от препатил - преди да звъннете в МПф пийнете по 2 аналгина.

Коментар

До колкото знам има опция и за изпращане в Англия за рециклиране в Гарет, излиза по тънко от техническия във Варна ...

Коментар

С риск да се повторя от една друга тема, ето инфо за рециклиране на турбини:

Това го извадих и поставям тук от БМВ форума, по въпроса за турбината на М51:
                    "А сервизчето е на тец-а (202-ра), от орландовци посока надлеза вдясно, имаше някакъв склад там, влиза се в една пряка след склада......"
                    и
                    ".... рециклират и дават гаранция. Сервиза е в Орландовци и цените са м/у 350 и 850 лв. в зависимост от ремонта..."

Коментарите са от февруари месец, което означава, че и цените обявени там трябва да се проверят,
                    макар че когато разпитвах за турбо компресора на П38 в един "сервиз" ми обявяваха цени между 2000 и 3000лв, а тук вече виждам и цена от "онези", та работа е ясна.

Емо, като цяло бих ти препоръчал нова, но ако рециклирането става за около 500-600лв мисля, че добро временно решение.
                    Дано съм помогнал, поздрави
                    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Емо, после ще купуваш пак нова.. не се занимавай с рециклиране.

Това е от мен.
                      LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                      LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                      [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от SG Преглед на мнение
                        Емо, после ще купуваш пак нова.. не се занимавай с рециклиране.

Това е от мен.

Правилният начин,макар и скъп
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Новата турбина вече е монтирана. Пристигна за 980 лв. от Англия, благодарение на Дамян. Смених и клапанна за регулиране на налягането и сега върви като ново Диското.... По-късно ще кача снимки. Старото турбо се е прецакало, защото се е отвила контра-гайката и е смазала предната прека и от там оста и загната перка. Късмет, че не е влязла навътре.
                          [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

ха честито!! - гарнитурки имаше ли в комплекта?
                            LR Disco II, Td5

Коментар

Явно е имало , защото не е станало на въпрос, дали да слагат стари. Аз не можах да присъствам на монтажа.

Коментар

Здравейте,
                                След сериозен офф-роуд в заблатени местности изведнъж тд5-цата ни изгуби мощност. Натискам педала на газта не вървиL Отваряме капака, подаваме газ и какво да видим гумения маркуч от към въздушния филтър прави сериозни гърчове. Махнахме капака и извадихме филтъра, който беше засмукан яката.
                                Въпроса ми е, това разкъсване на филтъра от натоварването ли се получи или самия филтър му е дошло времето и се е износил? Смяна на всеки 20 000 км? След като сложихме новия филтър да чистя ли дебитомера, според някой няма смисъл, според други задължително трябва да се продуха?
                                Благодаря
                                Прикачени файлове
                                [COLOR=DarkGreen][B]Land Rover Discovery II, 2.5 td5
                                [/B][/COLOR]
                                [B][COLOR=#00b050]Помогни да опазим птиците и природата на България![/COLOR][/B][B][COLOR=navy]
                                [/COLOR][/B][B][COLOR=red]Присъедини се на:[/COLOR][/B][B][COLOR=#3333ff][URL="http://www.bspb.org/"][COLOR=blue]www.bspb.org[/COLOR][/URL][/COLOR][/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X