Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Случка по пътя с Рейндж 2003-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Случка по пътя с Рейндж 2003-та

извинявам се за ламерския въпрос, ама как разбрахте, че е добър - дегустация ли му правихте
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      извинявам се за ламерския въпрос, ама как разбрахте, че е добър - дегустация ли му правихте
      да, мн е сладък и не предизвиква газове

- ами до колкото съм запазнат си е бетер тексакото, а и от мноооого време не съм виждал проблеми, причинени от скапан антифриз. Освен това продуктите на известни фирми са качествени.
      Лично предпочетох на сляпо масло на Лукойл вмето Q8. За 5к км не се отличава от тексако и форд хр+.
      http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
      Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

За антифриза Приста? - И аз съм с него. След 2 наточвания и източвания, охладителната система на джипката започна да работи перфектно, а преди това имаше навика да позагрява на висока скорост. По-добър тест от връщането през Петрохан от събора за 2.5 часа - здраве му кажи.

Освен всичко друго, си седи и бистър (вярно че двигателя е алуминев, ама все пак.... )

Виж за маслатата, не си прав. Ама съвсем не си прав, та чак сигурно си седнал. Масло приста няма да си сложа, освен при промивка или разработване след ремонт. И ще сипя друго веднага след първите 1000км най-много. Същото важи за Shell, а това вече е известна марка. Макар производителите на колата м даже да са лепнали лепанка че го препоръчват, колата ми Shell няма да помирише никога. Даже и бензиностанциите им отдавна съм отписал след потрошена нафтова помпа от хубавата им нафта.

Спирачна течност "Shell" DOT4 струва 9.99, а OMV DOT5.1 струва 4.99. Даже на OMV опаковката е тенекиена, а на шел - пластмаса, на всичкото отгоре.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И все пак може ли да ми препоръчате някакъв органичен разтворител, с който да напръскам и почистя пустите му радиатори отвън. На който споделя, всеки не може да повярва, че това може да се случи на РР.

Коментар

Смениха термостата в МП и се оправи.Сега имам чуството ,че по бавно стопля.Казаха ми, че са сваляли и радиатора и са го мили.Самоче 2 мухи си седяха там кадето си бяха и преди.Но мисля че са го сваляли защото щипките по пласмасте около радиатора са изпочупени.За всеки случаи го измих и с концентрат от МЕГЛО и радиатора светна отвън.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X