Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защита на кормилната щанга и диференциала - Land Rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защита на кормилната щанга - Диско 1 и Рейндж Класик

Първоначално публикуван от Mortum Преглед на мнение
    Ето ти две предложение за Jack.Тук можеш да си поръчаш и без да излизаш от вас.Аз мисля от тук да си поръчам.Още незнам кой точно ще си взема, затото не съм мерил диското и незнам с кой ще е по добре. http://www.grteambg.com/grteamstore/...&cat=23&page=4и http://www.grteambg.com/grteamstore/...&cat=23&page=4
    Това ми е ясно, че мога по интернет да си поръчам, но искам на мястода пробвам дали 60 ще може да ми се хване зад седалките, да не да го поръчам, да не стане и после да го връщам. Как да е, ще търся някой колега наблизо да пробвам неговия.
    Discovery I, 300 TDI

Коментар

Май ще ни преместят в друга тема!
      Ето тук има и решения за закрепването, но за съжаление никой не писал нищо за диското. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...highlight=jack 60" са си 152см.Някой коллега който има 60" Jack да сподели!
      <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнение
        Това ми е ясно, че мога по интернет да си поръчам, но искам на мястода пробвам дали 60 ще може да ми се хване зад седалките, да не да го поръчам, да не стане и после да го връщам. Как да е, ще търся някой колега наблизо да пробвам неговия.
        Няма да се събере, Алекс, и то с много няма да се събере. 60" единствено на покрива, на задната гума и т.н.
        Вътре в колата ако не сгъваш задната седалка идеално се събира 48" , не повече. Но той си е напълно достатъчен.
        Тази земя, по която тъпча сега,
        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
        тази земя – не е моя земя,
        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Сега ходих да меря: 110см-зад седалките между калниците и 140-над калниците зад седалките, но не ми се вярва 60"-152см да се събере там.Така че и 48" малко с резака ще влезе между калниците, поне така излиза с мерките.
          Последно редактирано от Mortum; 21-08-09, 09:25.
          <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Сега ходих да меря: 110см-зад седалките между калниците и 140-над калниците зад седалките, но не ми се вярва 60"-152см да се събере там.Така че и 48" малко с резака ще влезе между калниците, поне така излиза с мерките.
            Китайски 48", без рязане, влиза с малко зор между калниците и се заклещва много добре . За не лифтвано Диско е предостатъчен.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Благодаря за инфото, в такъв случай няма какво да се чудя и вайкам, направо си поръчвам един по интернет

п.п. Доста оспамихме темата...
              Discovery I, 300 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                Китайски 48", без рязане, влиза с малко зор между калниците и се заклещва много добре . За не лифтвано Диско е предостатъчен.
                Да кажеш, 48" Jack -121,92см ще ми е нисък ли на 2" лифт-5,08см или да си вземам 60"Jack-152,4см.

Коментар

Да кажеш, 48" Jack -121,92см ще ми е нисък ли на 2" лифт-5,08см или да си вземам 60"Jack-152,4см.
                  Ако е само лифта, не е голяма разликата. Даже и с малко по-големи гуми(31"), пак би трябвало да стига. Ако ще режеш калници и слагаш 33", вече може и да трябва да мислиш за по-голям... То зависи и къде са ти джек пойнтовете. Моите са много високо, на бронята, ако са по-ниско, например на защитата (като тази на 5-ракиев), това определено спестява десетина сантиметра. Но си има други недостатъци.
                  Естествено, имането не е като нямането и по-големия джек винаги е за предпочитане, например в по-рядка кал, дори със сериозна подложка, повече затъва, отколкото вдига и колкото по-дълъг, толкова по-добре. Но си е въпрос на преценка, дали си струва външния монтаж.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение
                    P.S. Май намерих нещо за дългата щанга ама няма подробни снимки.
                    Ако някой иска да защитава дългата кормилна щанга:
                    http://www.gwynlewis4x4.co.uk/page29.html
                    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Имах нещо подобно преди време на Дефендера,Нещо не ми влезе.постоянно ми задираше по каманите-предполагам заради профила и се бях замислил да го направя от полвин тръба за да се плъзга(тъи и не го направих) сложих усилени.Пък и като се замисля с колко мизерия ще се пълни-пък в БГ
                      Прикачени файлове
                      Емил-00356 99872043-Малта
                      Defender-90

Коментар

• До: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

Здравейте Колега 5-ракиев
                        възможно ли е да направите някаква скица с размери на защитата на диференциала. Да видим дали може да се направи и тука
                        Предварително благодаря
                        Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

• До: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                          Здравейте Колега 5-ракиев
                          възможно ли е да направите някаква скица с размери на защитата на диференциала. Да видим дали може да се направи и тука
                          Предварително благодаря
                          Добре, давай да опитаме така, снимки:1част.
                          Прикачени файлове
                          Land Rover Discovery:
                          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

И още малко снимки.Това е, ако още нещо има не ясно по размерите питай.

.... сега си ти на ход.
                            Прикачени файлове
                            Land Rover Discovery:
                            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

• До: Защита на кормилната щанга и диференциала - Диско 1 и Рейндж Класик

OK Супер
                              Мерси. Ще я почвам
                              Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

• До: Защита на кормилната щанга и диференциала - Диско 1 и Рейндж Класик

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                                OK Супер
                                Мерси. Ще я почвам
                                Не се занимавай с глупости. Това нещо струва ~50-тина лв. с доставка. Моята защита ми е подарък от Он'я "L" / резидентът на Ми7 за България/, дето пие масло /поне 40 градуса, ама не ъглови или температурни, а алкохолни/
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X