Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Участието на клуб ЛРЕ на националния Офф-Роуд събор в гр.Белоградчик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Участието на клуб ЛРЕ на националния Офф-Роуд събор в гр.Белоградчик

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
    Или дИФЕНДЪРЧЕ.
    Диско ще е ! Накой беше казал, че " дифендъра явно нищо не дифенди". Ай стига сте спамили. Орагнизацията е сложно нещо. Вече предложих да се направят шапки и фланелки на форума. Мога да помогна.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
      Подкрепям! Нещо май се оляхме с поклоните към Марката и Нейно Величество Кралицата... На фанатизъм избива цялата работа.

Относно записването, аз няма да бързам, щото "рибата е още в реката"...Отде да знам какво ще се случи след един месец...
      Лазаре, пак си лежал до тъмно под джипа и не си разбрал шегата и иронията. Виж емитиконите след думите.
      Цецо, всички тия инициативи дето ги правим от 2 години, са подкрепени финансово от МотоПфое. Например боята, лака, разредителя и четките за ремонта на паметника са купени с техни пари. За миналата година само материалите за ремонта на Кобилино бранище бяха 750 лева, пак платени от тях. Пейката и масите под хижа Тъжа, дето ги сложихме, бяха към 1000 лева, пак платени от тях. А и на Събора ще има само тест автомобили на Ленд Ровър, за да можем и ние да пробваме новостите от Солихъл. И повечето от рекламните материали ще са за нас - фланелки, шапки и прочие. Не си представяй някакъв павилион като на Пловдивския панаир, пълен с Фордове. Ние сме единствения офф роуд клуб, който въобще получава някакава подкрепа от официалния вносител. Друга тема е че само ние сме официално регистрирани в съда.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Да се запиша и аз - Борис Каракушев +1

Надявам се, че до тогава ще съм с ново Диско

Чудя се дали ще ми дадат едно кръгче с тест автомобилите ....
        ---------------------
        Шофирайте разумно!
        [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Знамена няма да правим официално, ако някой иска, нека направи. От МотоПфое ще ни дадад едно или няколко знамена и банери с емблемата на Ленд Ровър, с които да оформим въпросния кемп. Съжалявам, че не сте разбрали шегата в първото ми мнение, но аз всъщност имам идеята на този събор да се представим като клуб, като хора обединени от една идея, криеща се зад духа на една легендарна марка. Естествено, всеки сам си решава, но аз не виждам смисъл да роптаем против даденото, макар и малко от МотоПфое. Части и аз купувам на същите цени, но това е официална търговска политика на международна фирма. Има и други вносители, има и Падокс.
          И за да престанат спекулациите, досега Ленд Ровър беше американски( на Форд), сега е индийски, но всъщност от самото начало та до сега всички автомобили се произвеждат във Великобритания и докато е така марката за мен е английска. Стига спекулации с тия индийци. Достатъчни са шегите от разни Тойотаджии и УАЗкаджии, та и ние самите да раздуваме тая безмислена тема.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от qboby Преглед на мнение
            Да се запиша и аз - Борис Каракушев +1

Надявам се, че до тогава ще съм с ново Диско

Чудя се дали ще ми дадат едно кръгче с тест автомобилите ....
            Боби, кефиш ме. Само се запиши и в официалната тема за записване. Ако нямаш ново Диско, ще намерим транспорт. А за пробното кръгче въпроса е решен - имаш го.
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Имали краен срок за записване? Имам голямо желание да дойда най-вече за да се запозная на живо с ЛРЕ членовете (а и да кандидатствам за членство ), но още не си знам програмата за септември.
              Range Rover Sport 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от incomis Преглед на мнение
                Имали краен срок за записване? Имам голямо желание да дойда най-вече за да се запозная на живо с ЛРЕ членовете (а и да кандидатствам за членство ), но още не си знам програмата за септември.
                Няма никакви срокове, дори и да не си се записал, идвай направо. Само имай едно наум за спането.
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ако не съм на работа - идвам. Обаче съм музикант, свиря в оркестър и празник без нас не минава.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                    Ако не съм на работа - идвам. Обаче съм музикант, свиря в оркестър и празник без нас не минава.
                    Ейго на, върнал се е морския. Значи свириш през деня, следобяд палиш колата и вечерта си на място на купона. От София през Петрохан, Гаврил Геново, Бели Мел, Долни Лом и Боровица Белоградчик е на 2.3 - 3 часа каране. И неделя до обяд си джиткаш с нас из скалите и горите.
                    Последно редактирано от zzlatev; 01-08-08, 20:19.
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      Ейго на, върнал се е морския. Значи свириш през деня, следобад палиш колата и вечерта си на място да купона. От София през Петрохан, Гаврил Геново, Бели Мел, Долни Лом и Боровица Белоградчик е на 2.3 - 3 часа каране. И неделя до обяд си джиткаш с нас из скалите и горите.
                      Стига да не ни опънат и вечерта да свирим - идвам. Моите шефове са способни на много чудеса. Едно от тях е, че в зависимост от партийната принадлежност на кмета не пропускаме да почетем 9 септември, както и 9 май /не като ден на Европа, а като "день победы"/.

Коментар

Ще има ли общо тръгване от София, или кой-когато-тогава?

Коментар

Аз ще съм отрано там, още от 4-ти. ако с другите се организирате, давайте.
                          Искам да Ви обърна внимание и на още нещо.
                          Колеги, на Първия национален Събор на нашия Форум се организира и Конкурс за най-добър джип. Темата е много широка. Може да е най-добре тунингован, най-добре реставриран, най-рядък модел и т.н. Всеки, който мисли, че неговото возило е уникално с нещо, трябва да участва. избора на победители ще е абсолютно демократичен. Ще има урна, всеки джип ще е с номер и зрителите ще гласуват за номера, който най-много им харесва. Критерия е личните им предпочитания и вкусове. По този начин гарантираме истински Конкурс, в който старата, но отлично реставрирана "Текезесарка" ще е с равни шансове пред наточения по последна "мода" Патрул.
                          Естествено, за победителите ще има и специални награди.
                          Всеки, който иска да участва с джипа си, нека се запише тук, за да предвидим броя участници и необходимото място.
                          Мисля, че в нашия Клуб има страхотни машини, които да представят достойно британските технически достижения. Аз съм организатор и не мога да участвам, но Вие давйте, трябва да се представим достойно.
                          А с помощта на МотоПфое готвя страхотно представяне на нашия клуб, ще се шашнете като го видите.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Моят Скитник, вероятно, ще е най-нетунингования. Всъщност е абсолютно заводски. Ако има такъв конкурс и дойда /за което много ще се постарая/ - участвам.
                            Ако някой ще е със станция с кодове, нека да се уговорим за канал и код, че да мога да се чуя с вас, ако дойда. А въобще - няма да е лошо да успеем да намерим някакво взаимно комуникативно решение. Аз съм безпроблемен - имам всички канали и кодове /че и малко отгоре/.

Коментар

Аиде, тогава, да организираме
                              Час на тръгване - неизвестен (чака предложения, примерно--08:00)
                              Място на среща - ОМV на Ботевградско

Коментар

Във връзка със спането по време на събора искате ли да направим някаква организация или кой как намери. Примерно наш си палатков лагер, или да запазим малко хотелче. Дайте предложения, колеги. Аз съм за палатки, ако времето позволява.
                                "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X