Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Участието на клуб ЛРЕ на националния Офф-Роуд събор в гр.Белоградчик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Участието на клуб ЛРЕ на националния Офф-Роуд събор в гр.Белоградчик

Колеги, имаме възможност да организираме достойно представяне на нашия клуб на Първия Национален офф роуд събор, организиран от нашия Форум. От МотоПфое ще докарат доста рекламни материали и поне 3 тест автомобила за тест драйвове. Можем да си организираме Lend Rover Camp и да покажем на всички блясъка и мощта на английското автомобилостроене.
    Така че нека всеки, който ще идва, да се запише и тук, и в официалната тема за записване, а тук да каже идеите си за нашето представяне.
    Да представим достойно Британската империя и нейно величество Кралицата!!! И кралят на автомобилите - Ленд Ровър!!!
    ( като прочетеш това, стани и отдай чест или дай салют, ако имаш оръжие)
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

До: Участието на клуб ЛРЕ на националния Офф-Роуд събор в гр.Белоградчик

Деян Стоев + 1 и джипката.
    В другата тема вече се записах.

Станах, отдадох чест, гръмнах два-три пъти /с лък и стрела/.
    И гръмнах една бира, за Кралицата.
    "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

99,99% идвам и аз + 1 човек. Засега нямам някакви специални идеи, но тази за LR лагера е много добра!

Салют не можах да дам, защото на работа е забранено да се носи оръжие
      A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Мислете как да домъкнем Вельо да снима( той май като разбере и сам ще си дойде, не е писал отдавна, но подозирам, че има много радостен повод и затова не пише) и Боби, до 6 септември ще му е зараснала чутурата и ще е готов за купон.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

6 септември 2008 е и Национален Празник - точно 123 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Предлагам по този повод да си направим и знаме - Българския Национален Флаг, с надпис "Съединението Прави Силата", а отдолу примерно "Клуб ЛРЕ" и "Оффроуд България".

П.П. Злати, наш Вельо освен добър оператор е и музикант, имай го в предвид. А не е писал скоро, щото от един месец е на море.
          "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

Изказвам си собственото мнение без намерение да обидя никого:

Според мен българският национален флаг и емблема на ЛРЕ или нещо подобно са две отделни неща и не трябва да се смесват.

Още един път - лично мнение.
            A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Подкрепям! Нещо май се оляхме с поклоните към Марката и Нейно Величество Кралицата... На фанатизъм избива цялата работа.

Относно записването, аз няма да бързам, щото "рибата е още в реката"...Отде да знам какво ще се случи след един месец...

Коментар

Достатъчно е да се сложат едно до/под друго. Ефекта ще е същия.
                LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler Преглед на мнение
                  ......................Според мен българският национален флаг и емблема на ЛРЕ или нещо подобно са две отделни неща и не трябва да се смесват.
                  +1
                  Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  .........Нещо май се оляхме с поклоните към Марката и Нейно Величество Кралицата.............................
                  +2
                  Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                  .......................организиран от нашия Форум. От МотоПфое ще докарат доста рекламни материали и поне 3 тест автомобила за тест драйвове.
                  То си е жива далавера туй с безплатната реклама. При положение, че кихам кинти на МП за части и консумативи, смятам, че ми се полага когато реша да мога да си правя кефа без организирана БЕЗПЛАТНА реклама на дистрибутора /който между другото продава още n-броя марки/. Истинската реклама ще я направим ние при добри предложения от официалния вносител, дистрибутор или както там се титулува. / при текущите ценови нива /на МП/ говоря за едни 40-50 процента отстъпка, които са напълно реални и смятам, че колегите ще ме подкрепят/

Първоначално публикуван от zzlatev
                  Можем да си организираме Lend Rover Camp и да покажем на всички блясъка и мощта на английското автомобилостроене.
                  ................)
                  .........., което за жалост вече е индийско. Стига чуждопоклонничество. То пъk може да се окаже утре българско. Rover си замина. Да влезе Land Rover.
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Оформяне на лагер на Ленд Роувър, Мерцедес, Дънов, БСП или Детски хор към читалище "Средец" не означава чуждопоклоничество, а принадлежност. Ако си фен на марката, партията или читалището не виждам нищо лошо да развяваш знамената им. Аз лично бих си направил и шапка и трансперанта за да оградя лагера, и в центъра и знаме ще забия с надпис:"Читалище "Средец" - средата на читалищата". Не ми казвайте, че си нямате я шапка на Найк, я ключодържател на ........., я някаква подобна мърчандайзова "чуждопоклоническа" дрънкулка.

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                      ...Ако си фен на марката..не виждам нищо лошо да развяваш знамената им...
                      Вместо да развяваш знаме, хайде да ходим да ти избираме Диско.

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                        Оформяне ......., я някаква подобна мърчандайзова "чуждопоклоническа" дрънкулка.
                        Не си ме разбрал / тоест, което съм казал/. Не са важни символите, а идеята и духът. Както и да е. Може би аз не съм се изразил достатъчно ясно.

Та аз ще бъда там, ако не направя и едно септемврийско море.
                        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Скоро, скоро. Виж, че се настройвам психически и идеалогически

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                            Вместо да развяваш знаме, хайде да ходим да ти избираме Диско.
                            Или дИФЕНДЪРЧЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                              Не си ме разбрал / тоест, което съм казал/. Не са важни символите, а идеята и духът. Както и да е. Може би аз не съм се изразил достатъчно ясно.

Та аз ще бъда там, ако не направя и едно септемврийско море.
                              Дааа, може и да не съм те разбрал. Прощавай за което

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X