Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно трудно палене на РР 95г. ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос относно трудно палене на РР 95г. ТД

Здравейте колеги ! Изпращам снимки на приспособлението , за което колегата Куздов ме посъветва . В моят случай същото помогна за подобряването на стартирането на мотора . Дано идеята и изпълнението й да помогна и някой от вас , които имат проблем .
    Поздрави !
    Прикачени файлове

Коментар

Здравейте колеги !
      Разполагам с ръководство за ремонт на NEW RANGE ROVER на руски език , което е 700 страници . Дайте ми идея как мога да го разпространя / безплатно за интересите на колегите от форума , и клуба /така , че всички колеги , които искат , имат време и възможност да могат да се възползват от него .
      Поздрави !
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от t20008 Преглед на мнение
        Здравейте колеги !
        Разполагам с ръководство за ремонт на NEW RANGE ROVER на руски език , което е 700 страници . Дайте ми идея как мога да го разпространя / безплатно за интересите на колегите от форума , и клуба /така , че всички колеги , които искат , имат време и възможност да могат да се възползват от него .
        Поздрави !

Колега,
        Горещо се вълнувам от книжката, плс намерете начин за разпродтранение, а дотогава дай идея как да я копирам са себе си! мож да ме потърсиш на 0889977759.

Коментар

Ама аз съм в Полша , и ще си идвам чак догодина . Затова искам да я пусна тук . Трябва да я снимам ,и после какво ? Това е много материал

Коментар

Първоначално публикуван от t20008 Преглед на мнение
            Ама аз съм в Полша , и ще си идвам чак догодина . Затова искам да я пусна тук . Трябва да я снимам ,и после какво ? Това е много материал
            Ако намериш начин да я пратиш до БГ, аз лично се заемам да я сканирам и кача във форума, пиши на ЛС ако измислиш нещо.

п.с.
            Ако намериш копирно студио с дигитална копирна машина, могат да я сканират в електронен вид, бързо и лесно.
            Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

за да не пускам отделна тема, може ли да погледнете тук http://www.tawpark4x4.com/instructions/bmw_hotfix.htm и да кажете къде и как. Благодаря предварително.

п.с.
              След всичките проучвания по проблема, и след всичите съвети за реглаж помпи, вериги, и т.н. най лесно и практично остава решението да го накараме да подгрява и при топъл двигател. Пали от четвърт.

Коментар

Решението е много лесно, бързо и елегантно.
                При мен се получи това:
                http://www.turbogti.snimka.bg/album.php?album_id=222482
                Това е реле за време, което задаржа на около 35-40 секунди, като през това време датчика на мотора е прекаснат (безкрайно голямо съпротивление = доста студен мотор). След изтичане на времето се възстановява връзката на датчика към компютъра и всичко си идва на мястото. Това нещо се събра, естествено без дертове, в кутията при самия компютър, като там се прекъсва кабелчето за датчика и от там се взима и захранване и маса (с клипсовете, които се виждат на снимката). По този начин не се разкарват кабели насам натам.
                Интересното е, че аз съм автоматик и точно преди да изработя тая щуротия просто резнах кабелчето на датчика и автоматика караше само на първа скорост. Явно са много гъсти компютрите на автомата и на двигателя и постоянно си обменят мисли помежду си.

Коментар

Много ми хареса, твоето решение кажи ми колко ще ми струва да ми го направиш и монтираш? майл: dci@mail.bg

Коментар

Колега, до преди известно време и аз не подозирах, че това нещо се оправя без смяна на верига-оставям си мейла и ще те моля да се свържем че и аз искам да се сдобия с такава хитринка.
                    kosyok@abv.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X