Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте и от мен. Land Rover Discovery 1 300Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Здравейте и от мен. Land Rover Discovery 1 300Tdi

Първоначално публикуван от Filo Преглед на мнение
    Честита придобивка на колегата, със здраве да си кара джипката и да не я жали много много.

Относно стъклата да споделя малко опит. Сменях челно стъкло в Кобра преди години и сложих най - доброто което имаха: Гардиан - испанско било стъклото. Резултата беше че за две години това стъкло се издраска повече от оригиналното 12 годишно. Та може би има някаква файда за такова нещо да се вземе втора употреба. Въпрос на личен избор все пак.
    Понеже това стъкло ми е втори инцидент ( два пъти ми ги чупят) тази година ще кажа в какъв филм участвах при монтажа на първото.
    Та първото счупено беше предно дясно.Питам кобра имате ли го - имаме го.Отивам почнаха да монтират ама се оказа че това което имали не е баш същото.Отидох си и почнах да търся по моргите.Намерих едно оригинално и го взех- бам в Кобра.Хората ми го монтираха, всичко точно.Обаче стъклото беше надписано с някакви цифри , знаци и почнах да го чистя с вода и гъба.Гъбата от онези от едната страна мека от другата груба.И като почнах да го търкам с тази ми ти гъба от грубата страна - така хубаво го матирах че му видях сметката.Егати стъклото.За първи път ми се случва такова нещо.
    Диско 300TDI
    Scott Purgatory
    0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
      Хората ми го монтираха, всичко точно.Обаче стъклото беше надписано с някакви цифри , знаци и почнах да го чистя с вода и гъба.Гъбата от онези от едната страна мека от другата груба.И като почнах да го търкам с тази ми ти гъба от грубата страна - така хубаво го матирах че му видях сметката.Егати стъклото.За първи път ми се случва такова нещо.
      Ееее, то няма как да издържи на абразивната страна на гъбата. Много хора са се опитвали така да чистят и резулата е бил същия. Проблема не е в стъклото.

Коментар

Матира го с домакинска гъба (за миене на посуда) или аз не се сещам с каква? Важно е да се знае, защото ако е с домакинска... По-добре, че си го матирал, защото това не е било автомобилно стъкло. Не е било каквото и да е стъкло.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
          Матира го с домакинска гъба (за миене на посуда) или аз не се сещам с каква? Важно е да се знае, защото ако е с домакинска... По-добре, че си го матирал, защото това не е било автомобилно стъкло. Не е било каквото и да е стъкло.
          Точно такава гъба - домакинска.Дето от едната страна е мека а от другата груба.И понеже стъкло съм драскал с рубин , с други камъни дето са по търди от стъклото и бях много учуден от резултата след инвазията на гъбата - иначе стъклото си беше баш ориджинал - свалихме го от друг джип.Мога и снимки да сложа.Така че явно е че не издържат стъклата на това на което го подложих моето.Искам да уточня че не съм чистил със онези телове дето едно време ги ползвахме за тави.
          Диско 300TDI
          Scott Purgatory
          0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
            Точно такава гъба - домакинска.Дето от едната страна е мека а от другата груба.И понеже стъкло съм драскал с рубин , с други камъни дето са по търди от стъклото и бях много учуден от резултата след инвазията на гъбата - иначе стъклото си беше баш ориджинал - свалихме го от друг джип.Мога и снимки да сложа.Така че явно е че не издържат стъклата на това на което го подложих моето.Искам да уточня че не съм чистил със онези телове дето едно време ги ползвахме за тави.
            И с домакинска тел не би трябвало да се надере. Остатъците от винетки и други лепенки от моето изчегъртвем с ножче и няма и 1 драскотинка, а домакинската тел е от по-мек метал.

Коментар

Да взема да го покажа моя хубавец че вече от колко време съм регистриран а една снимка не съм постнал!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1957.JPG
Прегледи:1
Размер:146.1 КБ
ID:5263447 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1997.jpg
Размер:131.3 КБ
ID:5263446 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1959.jpg
Размер:147.5 КБ
ID:5263445
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-03-11, 14:33.
              Диско 300TDI
              Scott Purgatory
              0889 84 6161

Коментар

Със здраве да си го караш имного безаварийни километри.
                Преди да тръгнаш за вр.Руен се обади или питай по хижите за пътя защото вчера изкривихме бронята на Дефендъра/забива се отсреща при преодоляването на дупките по пътя, много е изровен от водата при снеготопенето/.

Коментар

Със здраве да се возите и от мен. Ако искаш обади се някой ден да пием по кафе и да си поговорим за джипките!

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
                    Със здраве да си го караш имного безаварийни километри.
                    Преди да тръгнаш за вр.Руен се обади или питай по хижите за пътя защото вчера изкривихме бронята на Дефендъра/забива се отсреща при преодоляването на дупките по пътя, много е изровен от водата при снеготопенето/.
                    Ще се обадя да те чуя - някъде средата на юни ще да е.Ама ако не става -не става ,здраве да е!

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                    Със здраве да се возите и от мен. Ако искаш обади се някой ден да пием по кафе и да си поговорим за джипките!
                    С най-голямо удоволствие - някоя събота! И без това искам да тествам чуждо диско - че съм си внушил че мойто му е тежък волана и не е толкова пъргаво.На братовчед ми паджерото изглежда по пъргаво макар и с по-малко коне под капака и видимо по измъчено от мойто диско - и хидравликата му беше по лека.
                    Последно редактирано от cveti; 12-04-11, 16:19.
                    Диско 300TDI
                    Scott Purgatory
                    0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от boro07
                      С най-голямо удоволствие - някоя събота! И без това искам да тествам чуждо диско - че съм си внушил че мойто му е тежък волана и не е толкова пъргаво.На братовчед ми паджерото изглежда по пъргаво макар и с по-малко коне под капака и видимо по измъчено от мойто диско - и хидравликата му беше по лека.
                      Дообре . Кафето ще пием при дедо Владо а там има места за тестове. И без това ме бъзикат че на едно място само Диско не се е пробвало.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X