Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте и от мен. Land Rover Discovery 1 300Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте и от мен. Land Rover Discovery 1 300Tdi

Привет на всички маниаци.От известно време/5-6 месеца/ съм притежател на диско1-95г. 300tdi и горе долу съм доволен.В началото имах доста ядове с буто но те бяха породени от предишният карач.Нормално.ЗАгряваше,горивото спря , шпилка на капака на клапаните беше скъсани и разни други такива драми.Загряването се оказа термостат,липсата на гориво-неизчистен утайник и така нататък.Ще закача и снимки но още не съм го снимал.Имам доста вибрации на волана като карам през неравностите когато скороста е повечко и волана ми дърпа наляво.Сигурно съм за реглаж на предница защото предните ми гуми са изтрите от вътрешната страна.
    Стига толкова съм ви занимавал с мойте драми.Ще го оправям малко по-малко.Много Ви здраве за сега от мен и умната.
    Диско 300TDI
    Scott Purgatory
    0889 84 6161

До: Здравейте и от мен.

Честито и дорбе дошъл сред нас. Ако имаш нужда от нови гуми, пиши тук. Аз смених мойте с по-големи и сега имам едни всесезонни в много добро състояние в повече.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
      ...Много Ви здраве за сега от мен и умната....
      Здравей,
      Привет и на тебе.
      Честита ти придобивка....

....може и русата, може и черната и в краен случай умната...
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Добре дошъл тук! Честита ти джипка! Може да качиш някоя и друга снимка

Много станахте клуба на Ленд Ровърите бре
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Благодаря за предложението на колегата ZZLATEV за гуми но мойте не са зле-само малко отвътре са поизтрити но сега ще ги завъртя със задните и ще си проличи дали имам проблем с реглажа на предницата.Може да се окаже че сменени нарочно от търгашите.Вече се опарих така.Колкото до качване на снимки-свърши ми лентата на цифровия апарат но скоро ще кача такива.
          Я по-добре ми кажете от какво може да се получава следния проблем-като има зор джипа на бавните и ми изключва от скорост.Може би не включвам добре малкото лостче напред ли що ли?
          И другия ми въпрос е какво мислите за самурая като джипче-вглеждам се в него като по-евтин вариант за офроуд,още ми е трудно да прежаля диското.Предпочитам да имам втори жип та да си чеша крастата.И другия въпрос е къде да търся експедиционен багажник за диско1.Прави ли ги някой в Бг?
          Диско 300TDI
          Scott Purgatory
          0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
            ...И другия въпрос е къде да търся експедиционен багажник за диско1.Прави ли ги някой в Бг?...
            В Княжево. Бившия сервиз на Лада. РамПартс. 957-1931, 0888/533300. Купър всъшност е някакъв Хабиб.
            Самият арабин си поръчва багажниците при момчетата зад АГ-болницата. И после Х2, което си е една добра печалба.
            За справка и съпоставка / цени от миналата година/:
            Багажник за Дискавъри, реплика на Кемъл Трофи+ стълба -450лв. -в работилницата
            Багажник само за задната част на покрива при Купър -500лв.
            Фактите говорят достатъчно.
            Телефоните са на Купър.
            III та АГ болница в Княжево. По Цар Борис III посока от Центъра към Княжево след Ок.път има пешеходен светофар. Веднага след него в дясно. След 80-100м има мост. Веднага след моста наляво. След 100-тина метра, от дясната страна има едни малки халета. Ей там е. Правят бул, рол и др. включително и от неръждавейка.
            Ти нали работеше в сградата на Интрансмаш. Аз съм съвсем близо. На кръстовището на Каблешков и Бъкстон. Ако искаш можем да прескочим и заедно. 0889/310360
            * Еййййййй колко писане като не знам да пусна линк.
            За там става дума -
            Приблизителни координати:
            N 4240.002
            E 2315.196
            Може да се стигне и така:
            по Цар Борис посока Перник, на светофара с околовръстното - надясно, на светофара с Любляна - на ляво, след около 6-700 м, отляво център за гуми Европа, преди него завиваш на ляво след около 300 м дере и река, завиваш на дясно и след 50 м. си пред сервиза- Илян е майстора.
            Илиян е напуснал, сега майстор е Тишо, ама и той е готин. Друг начин за стигане. По цар Борис се пресича околовръстното, на следващия пешаходен светофар в дясно, можо и с кола, минава се през едно мостче и веднага вляво. След 100 метра пътят опира в работилницата, която се пада отдясно.
            ...за София...
            ... иначе в домашни условия,ТНТМ КАТО ТОВА

....напиши си в профилът от къде си
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

От София съм.Това с профила къде и как да го променя?
              Диско 300TDI
              Scott Purgatory
              0889 84 6161

Коментар

Няма нужда, то си пише.

Коментар

Добре дошъл и честито,да си го караш с кеф.Поздрави.
                  Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                  "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                  "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

От: До: Здравейте и от мен.

Колеги - моля за помощ!
                    Счупиха ми малкото стъкло на седящите отзад пътници.Джипката ми е триврата 300тди и е 95г.Намерих стъкло в прованса само че е от 200тди пак триврата.
                    Според мен са еднакви стъклата но искам преди да го поръчам да питам и Вас!
                    Диско 300TDI
                    Scott Purgatory
                    0889 84 6161

Коментар

Купетата са абсолютно еднакви. Различават се чак при Диско2 /след '99г./.
                      А що не пробва в Кобра. Виждам, че си от Люлин. Имат филиал след тунела посока центъра на 4-500м дясно. Предполагам още са там. Преди време ми направиха стъклото на вратата на бус МВ за колосалните 18 лв с монтажа.
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        Купетата са абсолютно еднакви. Различават се чак при Диско2 /след '99г./.
                        А що не пробва в Кобра. Виждам, че си от Люлин. Имат филиал след тунела посока центъра на 4-500м дясно. Предполагам още са там. Преди време ми направиха стъклото на вратата на бус МВ за колосалните 18 лв с монтажа.
                        Благодаря! И аз така смятах че са еднакви но за всеки случай да питам!
                        В кобра питах - нямали никога такъв внос.
                        Диско 300TDI
                        Scott Purgatory
                        0889 84 6161

Коментар

Но челно имат - 100-тина лв някъде е. Справка - vladstudio
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

От: Здравейте и от мен.

И аз съм сменял челно при тях тонирано с тъмно зелена лента отгоре около 100 лева беше, ама ми бяха омацали таблото с черно лепило/силикон.
                            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

От: Здравейте и от мен. Land Rover Discovery 1 300Tdi

Честита придобивка на колегата, със здраве да си кара джипката и да не я жали много много.

Относно стъклата да споделя малко опит. Сменях челно стъкло в Кобра преди години и сложих най - доброто което имаха: Гардиан - испанско било стъклото. Резултата беше че за две години това стъкло се издраска повече от оригиналното 12 годишно. Та може би има някаква файда за такова нещо да се вземе втора употреба. Въпрос на личен избор все пак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X