Още като оглеждах колата забелязах че обортомера не бачка но реших, че като са бърникали километража да връщат километрите(щото на Горубляне няма такова животно на "реални километри") не са сложили хубаво жилото,да ама де е това жило и въобще с жило ли е или някаква електроника.Когато дам газ стрелката на обортомера пада на нула което доста ме озадачи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оборотомера не бачка - Land Rover Discovery 300Tdi
Свий
X
-
До: Обортомера не бачка - Диско 300Тди
Не е с жило. Взима сигнал от алтернатора - едно тънко кабелче с кабелна обувка.
Провери връзката. Закачи и един волтметър и виж...трябва да "шари" някакво напрежение като променяш оборотите. Ако там всичко е наред, ще трябва да проследиш същата тая жичка дали отива до таблото...
-
До: Оборотомера не бачка - Диско 300Тди
За да не пускам отделна тема ,с позволението на автора,ще използвам тази:моя оборотомер ,,откача'' при по-високи скорости(към 130км/ч)Почва да играе,а след намаляване на скороста се стабилизира след известно време.Не че ми пречи...Дразни ме...Интерсното е че при по-ниски скорости(независимо от оборотите)не го прави...Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
До: Оборотомера не бачка - Диско 300Тди
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЗа да не пускам отделна тема ,с позволението на автора,ще използвам тази:моя оборотомер ,,откача'' при по-високи скорости(към 130км/ч)Почва да играе,а след намаляване на скороста се стабилизира след известно време.Не че ми пречи...Дразни ме...Интерсното е че при по-ниски скорости(независимо от оборотите)не го прави...
Коментар
-
От: Оборотомера не бачка - Диско 300Тди
При мен стрелката на оборотомера въобще непомръдва ,а на динамото невиждам къде да има букса да се вкара такова кабелче с букса ,което при мен въобще нямаДали не са ми сложили друго динамо ?!:/
Nissan Terrano 2.7tdi
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар