Трябва да сменя дискове, накладки, селентови втулки на надлъжни щанги и около 5 kg семеринги, тампони, накрайници и т.н.
Дайте мнение: Bendix - цена Х, или оригинални от Мото-пфое - цена за дискове 70-80 лв., за накладки не знам.
Монтьор, с който работя 15 години ми предлага Bendix, а от 2-3 места чувам, че не били оригинални, били менте и все неща в тоя дух.
Между другото взех гуми от goldy, с "интересните цени" -регенерати на Polaris-неочаквано добра на градски асфалт, размер 7"/R16Cobra, но при пълен десен опира в дясната надлъжна щанга, която държи предния мост.[/b]
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Оригинални BENDIX внасят Канекс, магазина им е на "Козлодуй", от "Раковска" завиваш вдясно и на спирката на трамвая. Ако ги купиш от там, давам гаранция че не са ментета и ще ти свършат работа.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Трябва да сменя дискове, накладки, селентови втулки на надлъжни щанги и около 5 kg семеринги, тампони, накрайници и т.н.
Дайте мнение: Bendix - цена Х, или оригинални от Мото-пфое - цена за дискове 70-80 лв., за накладки не знам.
Монтьор, с който работя 15 години ми предлага Bendix, а от 2-3 места чувам, че не били оригинални, били менте и все неща в тоя дух.
Между другото взех гуми от goldy, с "интересните цени" -регенерати на Polaris-неочаквано добра на градски асфалт, размер 7"/R16Cobra, но при пълен десен опира в дясната надлъжна щанга, която държи предния мост.[/b]
Ех ,твоята край няма .Накрая като я направиш като от магазина ,да не я смениш цялата.Обикновенно така става с перфекционистите.
Коментар