Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Sport Underbody Protection

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Range Rover Sport Underbody Protection

Явно може да се сложи без лебедка. Поне така ми се струва от ръководството за монтаж.
    Прикачени файлове
    Range Rover Sport 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от incomis Преглед на мнение
      Ще го видиш. Обещавам!
      Точно така, не ги слушай ... . Няма само ние с Лазар да пишем в тази тема
      ...то така се почва,и после ето така става и ...
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-05-08, 12:44.
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Ако го водиш в гората не забравяй да му нахлузиш поне Гудиър МТ/Р, щото с гумита за мъгла ще стане много лошо, независимо от броя защити

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          Ако го водиш в гората не забравяй да му нахлузиш поне Гудиър МТ/Р, щото с гумита за мъгла ще стане много лошо, независимо от броя защити
          Скептичен съм към Спорт-а, но Дискавъри-3 на годишнината беше с гуми за тънка мъгла и се справи блестящо. Промених мнението си за електрониката до корен и 2м надолу. Така че никога не е късно за ГЕНЕРАЛНА промяна на мнението. То търпи еволюция, а понякога революция.
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
            Точно така, не ги слушай ... . Няма само ние с Лазар да пишем в тази тема
            ...то така се почва,и после ето така става и ...
            Абе чакам жената да посвикне с мисълта иначе точно това е целта.
            Range Rover Sport 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
              Скептичен съм към Спорт-а, но Дискавъри-3 на годишнината беше с гуми за тънка мъгла и се справи блестящо. Промених мнението си за електрониката до корен и 2м надолу. Така че никога не е късно за ГЕНЕРАЛНА промяна на мнението. То търпи еволюция, а понякога революция.
              Да не забравяме, че Спорт-а е на базата на Дискавъри-3 все пак
              Range Rover Sport 2.7

Коментар

А иначе вече успях да го затъна до пода. Ама който нечете ръководството за потребителя е така . Та в него (ръководството) пише "Преминавайте през канавки така, че винаги три от колелата да поддържат контакт със земята. Ако подходите перпендикулярно и двете колела ще паднат в нея и ще за тънат...." При две канавки една след друга и то за мой късмет точно на разстоянието между предните и задните гуми аз с мойте пистарки се бухнах перпендикулярно и то бавно ... и там си и останах. Добре, че имах (съгласно съветите от форума) телефона на човека със зила та ме издърпа. Поражения нямаше никакви, нищо че опря по корем, но след това си прочетох ръководството и сега като измисля джантите и гумите пак ще го пробвам на същото място.
                Range Rover Sport 2.7

Коментар

В www.rangerovers.net се обясняват нещо, че се наложило да изряват ето тези дупки, но в ръководството никъде не видях необходимост от това. Някакви идеи, защото това стои отвратително.
                  Прикачени файлове
                  Range Rover Sport 2.7

Коментар

Като гледам тази снима не виждам причина да не може да се ложи защитата без лебедка. Според ме това от по-горните снимки е някаква самоделка.
                    Прикачени файлове
                    Range Rover Sport 2.7

Коментар

Не се впрягай за ламарините отдолу. Стърчащите клони от двете страни на тясната планинска пътечка, ще съсипят боята отстрани . Така, че какво ти пука, че ще изглежда грозно ако монтираш без лебедка?

Коментар

Боята не ме плаши. Искам да си паза двигателя и другите важни неща от долу.
                        Range Rover Sport 2.7

Коментар

А, това е друго!
                          Доколкото виждам на снимката, то си има фабрична защита назад, след моста, а ти искаш да монтираш само този лист отпред, нали? Не мисля, че тези три сряза стоят "отвратително", по-добре с такава защита отколкото никаква.

Коментар

Дали не е свързано с охлаждането? Ако няма дупка, обдухващия долницата въздух драстично намалява дебита си, след слагане на защитата... Например, при мен автоматичната СК трябва да се пази от прегряване.

Коментар

Няма да има проблеми с охлаждането. Това го проверих. От МП казаха, че на TD V6 може да се сложи за разлика от TD V8. При V8 не може точно заради охлаждането.
                              Range Rover Sport 2.7

Коментар

Дилемата за Underbody Protection приключи с уточняването на цената от 2000 и незнам колко лева само за отпред. А това на снимката по-долу е 1795 USD при курс около 1.25 лв/ 1 $ май няма голям смисъл от оригиналния аксесоар.
                                Прикачени файлове
                                Range Rover Sport 2.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X