Интересуваме някой дали има предства, дали има основателна причина този оригинален аксесоар да се предлага само в комплект с лебедка. Поне така излизе според програмата в Мотопфое. В uk сайта също го дават само в комплект с лебедка, а аз на този етам не искам да слагам такава.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Range Rover Sport Underbody Protection
Свий
X
-
До: Range Rover Sport Underbody Protection
Да, цената! Днес четох подобна тема в един английски форум.Първоначално публикуван от incomis Преглед на мнение... дали има основателна причина този оригинален аксесоар да се предлага само в комплект с лебедка...
-
От Мотопфое казаха, че няма проблем да се поръча и само защитата без лебедка, но въпроса е дали ще има проблем при монтажа и дали няма да изглежда грозно от пред без лебедка. Нямаше го приемчика да го питам. А и забравих да проверя за цената. Слагали са такова на Disco, но до сега не са слагали на Sport.Range Rover Sport 2.7
Коментар
-
http://www.shop.offroving.com/produc...3&productId=62
Това да ли има нещо общо с оригиналния аксесоар.Range Rover Sport 2.7
Коментар
-
То и аз се опитах да го намекна...Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеБратле, ти наистина ли си решил да бухнеш твоя хубавец в гората?!
А и това,,чудовище''с ръчна лебедка...
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
И още как, но просто не смятам да го троша от неопитност и немърливост.Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеБратле, ти наистина ли си решил да бухнеш твоя хубавец в гората?!

този ли линк имаше в предвид
http://www.rangerovers.net/forum/viewtopic.php?t=15621
Все пак се казва Range Rover .... нищо че има спорт на края
Range Rover Sport 2.7
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеТо и аз се опитах да го намекна...
А и това,,чудовище''с ръчна лебедка...
Имам килца за сваляне
Range Rover Sport 2.7
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеДиско 3 го видяхме в действие,любопитен съм за Рейнджа...
Ще го видиш. Обещавам!Range Rover Sport 2.7
Коментар
-
Чесно казано,почти всички (на сбирката за 60 г. ЛР) се усъмнихме в Диско3 при преминаването на ,,онази кал''но аз лично останах очарован от колата.Така че не изказвам съмнения във възможностите на РейнджаПървоначално публикуван от incomis Преглед на мнениеЩе го видиш. Обещавам!Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар