Обява

Свий
Няма добавени обяви.

7 и 8 юни - Сбирка на ЛР Ентусиастс в Стара планина.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 7 и 8 юни - Сбирка на ЛР Ентусиастс в Стара планина.

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    Вельо, разчитам на теб за едри пирони.
    Аз отпадам поради техническа и последвалата я семейна невъзможности /писах защо в по-предишен пост/ . Гвоздеи ще набавя, но ще мога да ги дам на някой в петък след късния следобяд около мола на Опълченска и Стамболийски. Няма шанс да дойда дори на срещата преди заминаването. Ако някой е склонен да дойде утре след късния следобяд или в събота сутрин преди заминаването на мола да пише ЛС или звънне - 0889 74 69 99.

Коментар

Вельо, жалко за невъзможнстта ти да дойдеш. За пироните не се притеснявай, ще вземем и от другаде. Но наистина е кофти, че ще отсъстваш.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Крайно неприятно ми е, но се надявам на август и септември за повторно ходене на палатки /юли не съм в Сф./.
        Обаче горещо ви желая синоптиците да не излязат прави и да изкарате два прекрасни дни. В събота от 19.00 часа на кръгъл час ще ви казвам мислено "наздраве".

Коментар

Колеги, с оглед на прогнозата за времето Ви моля да сте готови за всичко. Отиваме и ще действаме в зависимост от времето. Май варианта палатки е с най-малки шансове( но аз ще си нося). Варианта хижа или еднодневно мероприятие става все по актуален. Но пак казвам, ще решаваме на място в с оглед на времето.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
            ...П.С Лазаре, освободи ли се? Някой знае ли Боби ще се яви ли?
            99% - Не! Боби също...

Коментар

Аз съм сигурен за сега + жена + дете на 8 год.

Само не знам с тези гуми за мъгла мойте до къде ще стигна - вече е мокро и кално и си е е...о майката.

Аз ще взема и пирони - каквито имам всичките (6 до 10 см имам).

Злати - кажи маршрута проходим ли е при кално време - че ако не е да се отказвам навреме.
              Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
              LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
              Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Хора,кажете как е маршрута,че и аз съм с едни шосейки,да не укъсаме.
                Бъдете здрави

Коментар

Аз идвам твърдо. Е не в първоначалния състав, но все пак идвам с джипка и 2 ръце.
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Пирони вече имаме 1-2 кила, размери разнообразни 6-12 см.
                    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Пътят е добре поддържан, стабилен, песъкливо-каменист и в по-голямата си част абсолютно достъпен за лека кола. Не се пресичат реки или каменисти участъци. Има един вариант с минаване през няколко кални участъка, но можем да го избегнем. Колеги, имайте наум, че прогнозата за утре е здрав дъжд. Май ще си спестим нощувката на открито или хижа и ще се прибираме същия ден. Или пък не, имам 12 литра бира в джипа.
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Kaк ви завиждам ако знаете(благородно естествено)...Желая ви хубаво време,безаварийно и много хубави моменти.Пък ще се радвам на снимките и клиповете.Отдавна знаех,че на 7-8 няма да мога да дойда,затова и не писах...Но не се сдържах...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Е*аси късмета!И аз отпадам джипката е бокса http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34378
                          Бъдете здрави

Коментар

К'ва е тая абдикация немога да разбера, То като по време на избори /или на холера/. Няма да коментирам мотиви, ама не можах да разбера кой е притеснен от работа /труд/ , кой от "трудностите - така наречени" в предишната среща и кой от прогнозата за времето.
                            Надявам се да се съберем достатъчен брой хора за мероприятието.
                            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Все още на практика нямам добра връзка с момчетата - чух ги, както и те мен, но лошо. Изпратих им прогноза за връх Мургаш, който е между София и х. Чавдар. Връх от билото е, затова може да се предположи, че прогнозата ще е приблизително вярна. Засега няма предвиждания за валежи, дори има за разкъсана облачност. Температирата в 6.00 часа е била 8 градуса. При вести ще пиша. Дано нямат проблеми!

11:16 - до 11:00 бях на покрива на блока - 22етажен с пряка видимост на изток, но не се свързах с никой.
                              Последно редактирано от velio; 07-06-08, 10:13.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                                К'ва е тая абдикация немога да разбера, То като по време на избори /или на холера/. Няма да коментирам мотиви, ама не можах да разбера кой е притеснен от работа /труд/ , кой от "трудностите - така наречени" в предишната среща и кой от прогнозата за времето.
                                Надявам се да се съберем достатъчен брой хора за мероприятието.
                                Колега,отношението ти е малко обидно,аз не съм виновен ,че компресора на климатика ми блокира и запали ремъка и то в 18ч на 06
                                Бъдете здрави

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X