Обява

Свий
Няма добавени обяви.

7 и 8 юни - Сбирка на ЛР Ентусиастс в Стара планина.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 7 и 8 юни - Сбирка на ЛР Ентусиастс в Стара планина.

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    Вельо, разчитам на теб за едри пирони.
    Аз отпадам поради техническа и последвалата я семейна невъзможности /писах защо в по-предишен пост/ . Гвоздеи ще набавя, но ще мога да ги дам на някой в петък след късния следобяд около мола на Опълченска и Стамболийски. Няма шанс да дойда дори на срещата преди заминаването. Ако някой е склонен да дойде утре след късния следобяд или в събота сутрин преди заминаването на мола да пише ЛС или звънне - 0889 74 69 99.

Коментар

Вельо, жалко за невъзможнстта ти да дойдеш. За пироните не се притеснявай, ще вземем и от другаде. Но наистина е кофти, че ще отсъстваш.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Крайно неприятно ми е, но се надявам на август и септември за повторно ходене на палатки /юли не съм в Сф./.
        Обаче горещо ви желая синоптиците да не излязат прави и да изкарате два прекрасни дни. В събота от 19.00 часа на кръгъл час ще ви казвам мислено "наздраве".

Коментар

Колеги, с оглед на прогнозата за времето Ви моля да сте готови за всичко. Отиваме и ще действаме в зависимост от времето. Май варианта палатки е с най-малки шансове( но аз ще си нося). Варианта хижа или еднодневно мероприятие става все по актуален. Но пак казвам, ще решаваме на място в с оглед на времето.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
            ...П.С Лазаре, освободи ли се? Някой знае ли Боби ще се яви ли?
            99% - Не! Боби също...

Коментар

Аз съм сигурен за сега + жена + дете на 8 год.

Само не знам с тези гуми за мъгла мойте до къде ще стигна - вече е мокро и кално и си е е...о майката.

Аз ще взема и пирони - каквито имам всичките (6 до 10 см имам).

Злати - кажи маршрута проходим ли е при кално време - че ако не е да се отказвам навреме.
              Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
              LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
              Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Хора,кажете как е маршрута,че и аз съм с едни шосейки,да не укъсаме.
                Бъдете здрави

Коментар

Аз идвам твърдо. Е не в първоначалния състав, но все пак идвам с джипка и 2 ръце.

Коментар

Пирони вече имаме 1-2 кила, размери разнообразни 6-12 см.
                    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Пътят е добре поддържан, стабилен, песъкливо-каменист и в по-голямата си част абсолютно достъпен за лека кола. Не се пресичат реки или каменисти участъци. Има един вариант с минаване през няколко кални участъка, но можем да го избегнем. Колеги, имайте наум, че прогнозата за утре е здрав дъжд. Май ще си спестим нощувката на открито или хижа и ще се прибираме същия ден. Или пък не, имам 12 литра бира в джипа.
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Kaк ви завиждам ако знаете(благородно естествено)...Желая ви хубаво време,безаварийно и много хубави моменти.Пък ще се радвам на снимките и клиповете.Отдавна знаех,че на 7-8 няма да мога да дойда,затова и не писах...Но не се сдържах...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Е*аси късмета!И аз отпадам джипката е бокса http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34378
                          Бъдете здрави

Коментар

К'ва е тая абдикация немога да разбера, То като по време на избори /или на холера/. Няма да коментирам мотиви, ама не можах да разбера кой е притеснен от работа /труд/ , кой от "трудностите - така наречени" в предишната среща и кой от прогнозата за времето.
                            Надявам се да се съберем достатъчен брой хора за мероприятието.

Коментар

Все още на практика нямам добра връзка с момчетата - чух ги, както и те мен, но лошо. Изпратих им прогноза за връх Мургаш, който е между София и х. Чавдар. Връх от билото е, затова може да се предположи, че прогнозата ще е приблизително вярна. Засега няма предвиждания за валежи, дори има за разкъсана облачност. Температирата в 6.00 часа е била 8 градуса. При вести ще пиша. Дано нямат проблеми!

11:16 - до 11:00 бях на покрива на блока - 22етажен с пряка видимост на изток, но не се свързах с никой.
                              Последно редактирано от velio; 07-06-08, 10:13.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                                К'ва е тая абдикация немога да разбера, То като по време на избори /или на холера/. Няма да коментирам мотиви, ама не можах да разбера кой е притеснен от работа /труд/ , кой от "трудностите - така наречени" в предишната среща и кой от прогнозата за времето.
                                Надявам се да се съберем достатъчен брой хора за мероприятието.
                                Колега,отношението ти е малко обидно,аз не съм виновен ,че компресора на климатика ми блокира и запали ремъка и то в 18ч на 06
                                Бъдете здрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X