Обява

Свий
Няма добавени обяви.

30 Април 2008 - 60 годишен юбилей на Ленд Ровър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Загубена/забравена солница

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
    ПРИЗНАНИЕ/ ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ/ДЕКЛАРАЦИЯ

Признавам без бой-моя е.

ДЕКЛАРАЦИЯ:
    Долуподписания Цветозар В.Гуленов /c_gul/, по изрично искане на Радослав Райчев / случайни ли са тези инициали РР/,
    декларирам, че гореспоменатата солница - марка "гъбка", модел "червенушка" е моя.
    Запознат съм, че за неверни данни нося наказателна отговорност по чл.313 от НК.
    подпис: /не се чете/.

За съжаление не мога да намеря договора за покупко-продажба, а и нямам време за констативен нотариален акт, така че нека остане в полза на приобретателя / РР/.

ПС: На всяко зърно ориз / ако се вгледаш внимателно Радо/ има щемпел с логото на Ленд Ровър, но това не доказва собствеността, защото Вещта може да бъде на всеки от нас.
    Поздрави! Цецо.
    Солницата остава в мен до следващата среща ...
    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

До: 30 Април 2008 - 60 годишен юбилей на Ленд Ровър

Ето ги най-после и снимките от нашия навигатор - Борис (направил съм ги в галерия, защото файловете са доста големи ~3-5MB)
      https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...008/INDEX.html

Тук ще покажа само няколко избрани момента

Придвижване на колоната през старата кариера

Димитре, нещо хода хич го няма

Казват, че ЛР имали най-добрата артикулация за заводски джип

Дяволе, или има нещо сбъркано в ходовете ти, или местата където се вреш са много разчупени

Правилния инструмент да имаш

Злати

Строителната бригада......

която и диското на Петракиев повдига

И ние трябва да поработим за ходове

Така дълго чаканата вкусна част от трипа

Снимка на последните оцелели

На това му се вика да прецапаш през локва

Ето как минават големите кораби

Последни препятствия преди асфалта

В заключение искам да благодаря на всички взели участие за прекараното с тях приятно време! Специални благодарности на Злати Златев, защото ако не беше той среща нямаше да има. Да благодарим и на Димитър за подготвеното трасе!

П.С: Злати, да си забелязал дали очилата ми са останали в твоя джип(отзад в джоба на навигаторската седалка)
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Стояне, ще проверя, но ще мога да пиша чак на 13 май, че от утре рано сутринта до тогава съм в чужбина. Ако са при мен, нямя дя се затрият, ще ги донеса до Пловдив.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

А Стоянчо ходовете ще ги пооправя ама ми трябва време и най-вече пари но се работи по въпроса сега има други грижи иначе браво на Борис още един спечелен за каузата той се кефеше супер много.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение

Казват, че ЛР имали най-добрата артикулация за заводски джип

...
            Ти пък намери кой да дадеш за пример То неговото е с рали тунинг и ходи да се "дърпа" с голфовете и калибрите на пистата в Божурище.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Стояне, ще проверя, но ще мога да пиша чак на 13 май, че от утре рано сутринта до тогава съм в чужбина. Ако са при мен, нямя дя се затрият, ще ги донеса до Пловдив.
              Аз спешна работа нямам Пък и те очилата като такива не струват нищо, само дето са ми спомен Ако са останали при теб ще ми ги дадеш при следващата ни среща
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

http://htftp.offroad-bulgaria.com/velio/
                Файлът се казва British steel - около 616МВ. Качеството е с компромис, заради обема. Отваря се с ДВД плеър. Ако някой иска качество като на останалите клипове, да приготви 2,3ГБ и да пише ЛС. Ще му го пусна по скайп. Ако не - на другата среща на ДВД.

Коментар

Евала Velio, много добър материал.
                  Направил си го супер, музиката страшно ми допада.

Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                  LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                  Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

ЕЕЕ много ме е яд че не дойдох,дано скоро пак да има повод да се съберем,че искам лично да се запозная с колегите от форума т.е. с всички вас.Колкото повече гледам материалите толкова повече се ядосвам ама съм от Бургас и не ми се ставаше толкова рано
                    Бъдете здрави

Коментар

• До: 30 Април 2008 - 60 годишен юбилей на Ленд Ровър

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                      http://htftp.offroad-bulgaria.com/velio/
                      Файлът се казва British steel - около 616МВ. Качеството е с компромис, заради обема. Отваря се с ДВД плеър. Ако някой иска качество като на останалите клипове, да приготви 2,3ГБ и да пише ЛС. Ще му го пусна по скайп. Ако не - на другата среща на ДВД.
                      Браво Какво винаги отлично
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ето и първа серия снимки...
                        Прикачени файлове
                        http://www.irlandetza.com
                        Forever is our today
                        http://www.lre-bulgaria.org
                        мотора на аватара е на Gorgio

Коментар

Следващите..., ама имам само 2 мб тука, ще търся другаде да ги качвам.
                          http://www.irlandetza.com
                          Forever is our today
                          http://www.lre-bulgaria.org
                          мотора на аватара е на Gorgio

Коментар

Адмирации за Вельо. За режисьора, оператора, монтажиста, сценариста, композитора, гримьора без четка и пътника в Диското на Боби.
                            Наздраве Вельо!
                            За Дружбу!
                            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Много се кефя, че ви харесва! Важното е, че имаше какво да се снима! А и Борето отговорно каране направи!!!
                              Последно редактирано от velio; 07-05-08, 22:24.

Коментар

Първоначално публикуван от stanimirbg Преглед на мнение
                                ЕЕЕ много ме е яд че не дойдох,дано скоро пак да има повод да се съберем,че искам лично да се запозная с колегите от форума т.е. с всички вас.Колкото повече гледам материалите толкова повече се ядосвам ама съм от Бургас и не ми се ставаше толкова рано
                                Не се коси имаше луди глави и от Русе, даже бяха едни от първите пристигнали ( благодарим на колегите,че носеха резачка иначе още да мАаме с брадвите... ).
                                Land Rover Discovery:
                                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X