Обява
Свий
Няма добавени обяви.
30 Април 2008 - 60 годишен юбилей на Ленд Ровър
Свий
X
-
До: 30 Април 2008 - 60 годишен юбилей на Ленд Ровър
Колеги, благодаря на всички за отличната компания и хубавия излет. Моля, ако някой има кадри от моя скок в голямата кал, нека ги публикува или изпрати на мейла ми, z.zlatev@yahoo.com. Благодаря предварително.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Яро е човека. Има филмче на което предния ти мост е във въздуха.Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеКолеги, благодаря на всички за отличната компания и хубавия излет. Моля, ако някой има кадри от моя скок в голямата кал, нека ги публикува или изпрати на мейла ми, z.zlatev@yahoo.com. Благодаря предварително.
Коментар
-
Честит 60-и юбилей Land Rover!!!
Прекарахме си чудесно! Ето снимки и видео и от нас:
Коментар
-
Честит и от мен 60-ти юбилей на любимата ни марка.
Първо да кажа, че няма нужда да събирате пари за моята драскотина, никой не ме е карал на сила да идвам още повече да минавам, а и имам каско!
Второ не съм давал пари за маршрута, не съм разбрал, ако е необходимо ще дам
Трето изкарахме си супер, а и то друго не може да се очаква в такава компания и готини хора. Малко бяхме уморени и спахме като къпани.
И на края малко избрани моменти:Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две
Коментар
-
прехода беше страхотен но дано се случва по често.ако някой има снимки на моя РР 2 със софийските номера да ми ги изпрати на the_rock77@abv.bg или да ги публикува тук предварително благодаря и поздрави от Априлци и да се видим скоро пак.Последно редактирано от the_rock; 03-05-08, 08:41.
Коментар
-
Ето и останалите снимки от мен.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242601[SIGPIC][/SIGPIC]
RR Classic
Коментар
-
Благодаря на Злати за организацията, благодаря и на Дявола за трасето въпреки, че не беше от най-леките.
Някои хора доста се поизплашиха от 1-2 препятствия, защото им беше за първи път, но мисля че всички останаха доволни и натрупаха боен опит.
Видя се ползата от носенето на кирки, лопати, триони (моторни), гумени ботуши и др. Нагледно бе показано като по учебник работата с лебедка, както и груповото преминаване на тежко препятствие и работа в екип.
Чакам следващото мероприятие.

Малко снимки и от мен:
Колоната спира за указания и наставления

Връх Влък

Има ли Defender, Яро трябва да се снима ...

Боби показва как работи "електрониката" на 3 гуми. По нататък вече видяхме и минусите на новостите в автомобилостроенето ....

Луд умора нема ... но ПТС трябва да има най добрия ъгъл ... във прекия смисъл на думата

Леката част на трасето

Все още е леката част

Най-приятната част от разходката ...

Тук Боби се запознава от близо с минусите от нововъведенията в автомобилостроенето ...

Постна скара за фенове на Land Rover

Лакардия около софрата

Дявола дава уроци по преодоляване на "баир"

Трасето на връщане май беше по-тежко отколкото на отиване ...

Вече на асфалт на събора в Копривщица.
Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Загубена/забравена солница
Важно съобщение:
Загубена/забравена е ценна за излетите в гората вещ: солница стъклена с червена капачка - модел "Гъбка червенушка" със съдържание 30 об.% сол и 4 об.% ориз за обезвлажняване.
Моля който си я познае:
Първо - да си признае
Второ - да пусне официално съобщение и декларация че е негова
Трето - за да си я получи, ще искам документ за собственост и лична карта. Ако е друго лице - нотариално заверено пълномощно с изрично указание "за получаване на солницата".
Прилагам снимка:
Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Радославе пропуснал си да поискаш и доказан произход на парите с които е закупена солницата....

За този момент на снимка дъщеята вика:
-Малий гумата му беше във въздуха чак ме е яд ,че не е нашия джип...
..да неповярва човек какъв ентусиазъм я бе завладял....

... какво може да стане от една джанта 16-ка и малко мерак ....(BBQ)...
На отбора 5-ракиеви много им хареса,БЛАГОДАРИМ на всички,Организатори,Водачи и Участници....
....качвайте още снимки мнго хора снимаха....
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-05-08, 14:20.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Колеги ето и няколко клипчета:
След прашният път дойде време за първия наклон.
Събирене на колоната след връх Влък.
Скока на колегата Златев в калта.
След прокопаване на нов път дойде ред и на Диско 3 серия
До края колоната уредя до 9 джипа
[SIGPIC][/SIGPIC]
RR Classic
Коментар
-
Мерси за страхотните кадри от моя скок. На видео не изглежда кой- знае какво и удара почти не се вижда. А всъщност си беше бая сътресение.Първоначално публикуван от ders4 Преглед на мнениеКолеги ето и няколко клипчета:
След прашният път дойде време за първия наклон.
Събирене на колоната след връх Влък.
Скока на колегата Златев в калта.
След прокопаване на нов път дойде ред и на Диско 3 серия
До края колоната уредя до 9 джипа
http://ru.youtube.com/watch?v=rcHPrmsRrGALZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
До: Загубена/забравена солница
ПРИЗНАНИЕ/ ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ/ДЕКЛАРАЦИЯПървоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнениеВажно съобщение:
Загубена/забравена е ценна за излетите в гората вещ: солница стъклена с червена капачка - модел "Гъбка червенушка" със съдържание 30 об.% сол и 4 об.% ориз за обезвлажняване.
Моля който си я познае:
Първо - да си признае
Второ - да пусне официално съобщение и декларация че е негова
Трето - за да си я получи, ще искам документ за собственост и лична карта. Ако е друго лице - нотариално заверено пълномощно с изрично указание "за получаване на солницата".
Прилагам снимка:
Признавам без бой-моя е.
ДЕКЛАРАЦИЯ:
Долуподписания Цветозар В.Гуленов /c_gul/, по изрично искане на Радослав Райчев / случайни ли са тези инициали РР/,
декларирам, че гореспоменатата солница - марка "гъбка", модел "червенушка" е моя.
Запознат съм, че за неверни данни нося наказателна отговорност по чл.313 от НК.
подпис: /не се чете/.
За съжаление не мога да намеря договора за покупко-продажба, а и нямам време за констативен нотариален акт, така че нека остане в полза на приобретателя / РР/.
ПС: На всяко зърно ориз / ако се вгледаш внимателно Радо/ има щемпел с логото на Ленд Ровър, но това не доказва собствеността, защото Вещта може да бъде на всеки от нас.
Поздрави! Цецо.
И малко снимки:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар