Обява

Свий
Няма добавени обяви.

30 Април 2008 - 60 годишен юбилей на Ленд Ровър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 30 Април 2008 - 60 годишен юбилей на Ленд Ровър

Аз много съм доволен от днешният ден. Искам да благодаря на всички (няма да ги изреждам)!

Бат Марто а вие защо кръшнахте така? Надявам се щерката да не се е спекла.

А междувременно предлагам да съберем по някой лев за двата рейнджа, защото те тестваха първи от къде и как да минем през оназ кал и пострадаха.
    ---------------------
    Шофирайте разумно!
    [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от qboby Преглед на мнение
      Аз много съм доволен от днешният ден. Искам да благодаря на всички (няма да ги изреждам)!

Бат Марто а вие защо кръшнахте така? Надявам се щерката да не се е спекла.

А междувременно предлагам да съберем по някой лев за двата рейнджа, защото те тестваха първи от къде и как да минем през оназ кал и пострадаха.
      Хаха,щерката ти е най-големия фен,просто я уморихме от гладА и на жената и дойде в повече...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

И дума да не става за събирлане на пари. Ако не беше днес, щеше да е утре в някое дере изкривяването на калника. Нали аз вместо да изчакам да построим път сам се метнах в гьола. Никой не ми е виновен, че давах газ като луд.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първо и преди всичко да благодаря на Злати и Митко (Дявол Коледа) за организацията. Маршрутчето, макар и леко бе изключително приятно. Ще пунликувам само няколко 'емблематични' за днешната разходка снимки, повече след няколко дена.

Мястото на срещата на всички Ленд Ровъри. Мисля, че се събрахме 17 или 18 (за първи път толкова много!). Имаше и един къс Дифендър 90 на площада в Стрелча, но явно колегите се отказаха в последствие и не продължиха нататък с нас.

Land Rover timeless...

Гледки от връх Влък. Jimi Hendrix имаше една песен ("Voodoo Chile"), която започва така: When I stand up next to the mountain....

"Спиро" демонстрира ходове . Митко се беше постарал да направи живописно трасе за нас с 2-3 леки засади. Все пак разходката беше обявена като BBQ type а и за много от колегите това беше първо шофиране извън асвалта. Браво, Митко!

Между 18-те Solihull Finest имаше няколко Disco Series I, няколко Disco Series II, това прекрасно и чисто нов D3 (на снимката отдолу) с един от най-добрите пилоти за деня - Симона , Дифендърът на Борко, няколко Класика и два (мисля) P38-ци.

Дъбовата гора след връх Влък посока Копривщица беше много красива.

Повече от мен след понеделник!

Коментар

oще...Хайде колеги,качвайте вашите снимки,със сигурност има какво да се види
            Прикачени файлове
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Страхотно беше! Голяма благодарност на организаторите за преживяването и на всички вас, че сте такива, каквито сте!!! Качвам 2 снимки. Сваляни са от камерата. Едната е с по-лошо качество, заради скоростта на затвора на камерата и движението. На ТВ или РС няма да е така.
              Прикачени файлове

Коментар

Много благодаря на Злати,Яро и всички останали които бяха на днешния ден с мен които караха и на моменти се бореха с зъби и нокти с една лека засада която се беше образувала от дъждовете радвам се че ви хареса и ви очаквам пак уникално беше.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Sujelavam za latinicata ama s sus vista i na moga da si instaliram kirelica ,
                  iskam da blagodarq i as na vsichki za qkoto prekravane i se nadaivam mnogo skoro pak da se suberm za razhodka ,

a za Qro imam samo endo na da kaja "represent, defender crew is in the house"))
                  mngogo qko snimki utre shte kacha i moite)

Превод:

Искам и аз да благодаря на всички за якото прекарване и се надявам много скоро пак да се съберем за разходка, а на Яро имам само едно да кажа: - Represent, defender crew is in the house))

Много яки снимки, утре ще кача и моите.
                  Последно редактирано от Lazar; 02-05-08, 08:18.

Коментар

Борко, получи ли ми пощата за humminbirda?
                    Нямам новини от теб!
                    Пък и Люба иска още една среща!!!
                    JM

Коментар

Страхотна разходка,много благодаря на организаторите.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]
                      RR Classic

Коментар

Малко снимки на госта ни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242270
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        RR Classic

Коментар

След като като "камиончето" е измито и проверено след вчерашното мероприятие....

Ето и от нас малко снимки....
                          ....качеството е малко...

Всичко започна така:
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-05-08, 12:29.
                          Land Rover Discovery:
                          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

...после атакувахме право нагоре...Ооо Шипка.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от Венцислав Петров; 02-05-08, 12:22.
                            Land Rover Discovery:
                            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".

Коментар

...и тука едно местенце където взе малко "жертви"...( при мен ожулена боя на дясна страна и изкривена степенка )
                              имаше и дърводобив....
                              Прикачени файлове
                              Land Rover Discovery:

Коментар

Не съм снимал защото шофирах ПТС-то....

А с Вельо мисля че бяхме увиснали на коланите в ъгъл близък до този:

Прикачени файлове
                                ---------------------
                                Шофирайте разумно!
                                [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X