Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 2003-2005 TD3000 или V8 306 k.s. на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: RR 2003-2005 TD3000 или V8 306 k.s. на газ

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
    А бензиновия не можеш да го свалиш под 30.
    И аз така съм чел. Голям и тежък е - няма как. Харчи повече от колкото върви.
    Това е един от малкото му недостатъци но като цяло е много класен автомобил.
    И цената му от 280 000лв също е класна.
    Даже прекалено.

Коментар

Добре де, ама 4.4 на газ ми звучи като ролс на газ- някак си смешно е. Предполага се, че като имаш пари за скъпа кола, разхода не трябва да те притеснява.
      Чувал съм за некви с Кайен на метан. Еми излагация е да се редиш заедно с бакшишите и следващия момент да гъзарееш. Да е някой работен кон, някой по-евтин автомобил или нз кво става ама иначееее.....
      http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
      Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

и моето мнение е че или си купуваш дизел /като мен/ и се движиш икономично ососбенно извънградско или аз бих си взел най-големия възможен бензинов мотор и само 100 октана и гасссс колкото може и вярвай ми няма и да си помисля за газ.
        [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Благодаря на всички, които писаха, но въпросът ми беше в смисъл от техническа гледната точка, а не от финансова. Т.е. ще върви ли на газ този двигател или не.
          Range Rover Sport 2.7

Коментар

От тук тръгнаха дерзанията ми.

http://www.bg.autoscout24.com/Detail...d=vwi4dqb2g2ua
            Range Rover Sport 2.7

Коментар

С хубава - разбирай скъпа газова уредба ще си е ок- какво ще му стане на мотора?!
              При този мощен двигател няма да усетиш разлика, освен финансова. Както пишеш 70-80000 на година...............

Коментар

И колега,никога не забравяй,че живееш в България-в казармата всяка заповед е предпоследна-тук всяка цена на горивата.На 'мериканчетата им дигнаха бензина и ореваха орталъка и сега е отново нормална цената,изгледите за метана (природния газ)съвсем не са окуражаващи и позитивни-очаквана разлика от 32-35 % от досегашната цена.Вярно и дизела е с отвратителни стойности,но колегите са прави-който си има брада,трябва му и ножица да си я колани.

Коментар

Обаче при този пробег(80000км на година) простата и груба сметка показва, на газ могат да се спестят около 12-15000лв. на година. То това си е направо печалба

Коментар

Метан.
                    И то с метанов инжекцион. Ще му избие парите за месеци - при тоя пробег !
                    А на толкова голям мотор и да "загуби" 30% мощност (очаквам да е около 10% най-много разликата) - ще е по-динамичен от дизелите и в пъти по-евтин като пробег !

Коментар

не мога да разбера повечето нашеннци, дават по 50 - и нагоре хиляди ( в повечето случай на кредит ) за кола и мислят за икономии газ и такива неща, купуваш си РР или мерцедес няма значение по колко километра изминаваш на година, щом ти е скъпа поддръжката, значи тая кола не е за теб, така мисля аз, май тука важи поговорката: от студ умри, но гъзе бъди

4.6 HSE не харчи повече от 22 - 25 градско при нормално каране, ама разбирачи пак

Коментар

Едва ли има РР направен заводско да се конвертира на газ,въглища и т.н. алтернативни горива.Тая кола излъчва финес и стил.Според мен при интервенция от страна на газаджии по такъв автомобил трябва да се сезира прокуратурата,защото това си е чиста проба престъпление.Газта е за печките,бензина е за автомобилите.Не го забравяйте!
                        Последно редактирано от ivan ivanov; 10-03-08, 20:23.

Коментар

съгласен съм напълно, РР на газ е точно като ягуар 2.1 дизел комби

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
                            4.6 HSE не харчи повече от 22 - 25 градско при нормално каране, ама разбирачи пак
                            Едно мнение от разбирач-дори според официалните данни този модел харчи на градско 25,6.Аз лично съм пробвал бензинов и разхода беше-30,9(среден).Не се надявай нещо толкова тежко със толкова технологично остарял мотор(корените са му от 50-те години) да харчи 22-25 бензин на градско.Аз дори със дизела съм постигал подобни стойностти(климатик и зверски задръствания).
                            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                              Едно мнение от разбирач-дори според официалните данни този модел харчи на градско 25,6.Аз лично съм пробвал бензинов и разхода беше-30,9(среден).Не се надявай нещо толкова тежко със толкова технологично остарял мотор(корените са му от 50-те години) да харчи 22-25 бензин на градско.Аз дори със дизела съм постигал подобни стойностти(климатик и зверски задръствания).

Аз лично не съм пробвал, аз притежавам такъв и разхода в София при нормално каране на спорт е около 22 - 25, на ръчка стига 35 това е, ама само на яко каране
                              За мотора и корените му е безмислено да говорим, мнението е като задните части на панталона, всеки си го има
                              За нафтовата печка в този джип ми е дори противно да говоря, но на това купе с тоя куц двигател е нормално сигурно и 50/100 да харчи

Коментар

Не се заяждайте. Но аз лично приемам Които и да де дизелов двигател на биодизел и който и да е бензинов на спирт. За газ, монтирана в БГ е кощунство.
                                В събота разглобявахме с един авер една Ланча с турбомотор и газ. Ами АГУ-то беше монтирано изключително кадърно - нищо не беше пестено- нито маркучи, нито кабели, нямаше кофти изпълнения със ламбда контрола - наистина мн кадърно, като отвориш капака, единствено се виждаше ЕКУ-то за газта, на което пише БРЦ.
                                Ако в завода предвидят монтиране на АГУ на РР- ок, ама тука да се прави в гаражче, да е максимално евтино итн- мне, не въри.
                                http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                                Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X