Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    И аз смених демпфер, уж се усети, но май съм си за нов съединителен комплект.
    Май трябва да пробвам пак да поръчам от падок.
    Тук цените са доста неизгодни.
    Аз си поръчах от падок, излезе ми 220лв. комплекта

Коментар

Ей тия снимки са ми любимите:

Оригинален преден кардан - GKN Харди Спайсер:

Кормилен демпфер:

Най-после си намерих накрайници с цифки за гресиране:

Каренце, термостат, ремонтно комплектче за спирачките, семерингче за полуоските, болт за А-рамото, подгряващи свещи:

Комплект филтри за Диско 2:

Комплект полиуретанови тампони за Диско 2:

Вече не знам дали има смисъл за пиша цените, тъй като същите могат да се видят в интернет магазина на Падок. Общо взето, чарколяците излязоха на цената на която са обявени + ддс, защото поръчката беше доста голяма(не само това на снимкате) и доставката беше разделена на...много.
      Последно редактирано от Lazar; 28-09-08, 03:00.

Коментар

я да отворим списък-каталог на реномираните производители защото е явно: "с малко познания можеш да вземеш абсолютно същото, на доста по-добра цена." И така: лагери Глико, бутала Мале и Колбеншмид, съединители Люк, окачване Лемфьордер, Амортисьори Сакс и тн. Продължете нататък...
        Последно редактирано от ivied; 11-09-08, 12:53. Причина: продължение

Коментар

zdr.hora 4eta wa6ia forum. super ste . moze li niakoi da mi kaze otkade da nameria kataloznite nomera na 4astite za frilendar 99 god.imam niakoi problemi i se opitwam da gi re6a sam. 4astite w daru kar sa mnogo naduti . o4akwam pomo6 ot was,za da zakupia niakoi 4asti ot anglia.predwaritelno blagodaria..............

Превод:

Здравейте хора! Чета вашият форум, супер сте.
          Може ли някой да ми каже, откъде да намеря каталожните номера за частите на Фрилендър '99? Имам някои проблеми и се опитвам да ги реша сам.
          Частите в Дарукар са много надути. Очаквам помощ от вас, за да закупя някои части от Англия. Предварително благодаря.

Моля, пишете на кирилица!
          Последно редактирано от Lazar; 12-11-08, 14:31. Причина: превод

Коментар

Първоначално публикуван от kalikali Преглед на мнение
            zdr.hora 4eta wa6ia forum. super ste . moze li niakoi da mi kaze otkade da nameria kataloznite nomera na 4astite za frilendar 99 god.imam niakoi problemi i se opitwam da gi re6a sam. 4astite w daru kar sa mnogo naduti . o4akwam pomo6 ot was,za da zakupia niakoi 4asti ot anglia.predwaritelno blagodaria..............
            Много е вероятно да не ти бъде обърнато внимание, ако не пишеш на български с български букви. А пък за каталожни номера (ако допуснем, че от това се интересуваш) си има отделна тема.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=42086
            Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първи зблъсак с Мото Пфое :
              Маслен филтър 29 лв незнам добре ли е ,но бях принуден от опстоятелствата да го купя

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                Маслен филтър 29 лв незнам добре ли е ,но бях принуден от опстоятелствата да го купя
                Добре е, ама не за тебе. Значи поведоха те с 1:0. И при мене мнооооооооого водеха, ама почнах да изравнявам резултата.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Коуега сподели за тези неизбежни обстоятелства,че тия са с голямата секира.
                  M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
                    Коуега сподели за тези неизбежни обстоятелства,че тия са с голямата секира.
                    Ами в сервиза които ходя и съм доволен можеха да ми поръчат филтър за следващия ден а аз много държах да си сменя маслото ( тоест нещото с неизвестен вид и происход което предишният сопственик е сипъл )

Коментар

Е то във всяка масларница има филтър за Диско ама малко се намира по-трудно за Дефендър.
                      M.P.

Коментар

Какъв Дифендър бре Мъро?
                        Масления филтър на всички ЛР от 1987 до 2003(вкл. Диско2 бенз, но не ТД5) е абсолютно един и същ.
                        Аз на моето слагам от VW пасат, че е по-голям(по-дълъг ) и филтрира повече . За 300тди, обаче не е подходящ, както си написал тук . Наистина има опасност да бъде смачкан от моста. Иначе сещай се колко струва

П.П.
                        Забравих за VM-ския мотор. Той е с различен, по-дълъг филтър.
                        Последно редактирано от Lazar; 14-11-08, 16:26. Причина: уточнение

Коментар

Поръчахме от Paddock - турбо, ремонт комплект маслена помпа, гарнитури комплект, термостат и калъф. Дойдоха за 10 дни.
                          Специални благодарности на Лазар! Цена: 636 лири.
                          П.П. Само за Ремонта на турбото ми искаха 700 лв. Нова тук беше над 2000 лв...
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                            Аз реших да проверя и в Дару Кар там е 20 лв. и някакви стотинки.
                            А в Kanex.bg е около 8 лв. марка Rolmax.
                            Дали си заслужава да взема евтиния?
                            Последно редактирано от grgeorgiev; 16-12-08, 16:00. Причина: уточняване
                            Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Вземи дарукарския.

Коментар

При този курс на паунда на юруш народе на оригиналните английски части
                                Range Rover Sport 2.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X