Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ

Току що си получих новия пакет от Падок:

За малки пратки истината е Роял Мейл. Много са бързи - за два-три дни и си готов! Дойде много добре опаковано а ключето на снимката мирише на ново. Все още не мога да го почистя от консервиращата смазка.

До: Проблеми с доставките от Paddockspares

Хей, колко парички излезе ключето, че аз също трябва да сменям моето а тук е 160 лв

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
      Хей, колко парички излезе ключето, че аз също трябва да сменям моето а тук е 160 лв
      ~ 90лв

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        ~ 90лв
        После ми говорете че нямало смисъл да се внасят разни неща отвън. А случая даже не е от най-фрапиращите. Имам съм случаи с разлика в пъти.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Току що си получих новия пакет от Падок:

Лазаре, какво стана? Неможа ли да сглобиш ключа? Затова ли е новия пакет?
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Износени са контактните пластинки. Просто си трябва ново. Досега крепих положението с WD40.

Коментар

Кои точно, щото на моето му липсва чарк и няма как да сработи, но инак май е ок...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Кои точно, щото на моето му липсва чарк и няма как да сработи, но инак май е ок...
                Не знам. Според мен не подлежи на ремонт.

Та, така. Въпреки инцидентните проблеми с доставките, аз повече няма да си купувам резервни части от България, освен в краен(спешен) случай.
                Последно редактирано от Lazar; 30-05-08, 12:13. Причина: добавяне на препратка

Коментар

Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ

Само за справка, сегменти и лагери за РР 4.6 HSE - 123 лири

В Мото Пфое или Дару кар - около 1100 лв - и на всичко отгоре с поръчка, само.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Lazar; 08-03-08, 12:53. Причина: грешки

Коментар

До: Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
                    само за справка, сегмемти и лагери за РР 4.6 HSE - 123 лири

В Мотп Пфое или Дару кар - около 1100 лв - и на всичко отгоре с поръчка само
                    Абсолютен факт, че при официалните представители цените са (доста) по-високи. Но все пак те продават оригинални части.

Едно е да си намериш лагери и сегменти по размер, друго е да ги намериш на определена марка (да речем FAQ), съвсем трето и различно е въпросната марка (например в случая FAQ) да е произвела лагера по специфични стандарти и изисквания на автомобилния производител. Тогава примерно лагера ще е със щампа Ленд Ровър. Не знам за Land Rover, но знам, че Тойота имат такива изисвания. И за такива части има разлика откъде се купуват, какъв е произхода.

Коментар

Нали да не разбирам, че в английските сайтове за поръчка на части частите не са оригинални?! Защото ако не са това значи, че ще трябва да се пазарува само от скъпите в дару (дано поне там са сигурни), а това води до финансово-еротичен проблем, с други думи- отварям си портфейла, а вътре к**! Макар че наистина няма друго обяснение на въпроса защо в дару са 3 пъти по скъпи от сайтовете...

Коментар

Първоначално публикуван от minister_of_sound Преглед на мнение
                        Нали да не разбирам, че в английските сайтове за поръчка на части частите не са оригинални?!...
                        А според Вас какво точно значи "оригинална част"?

Коментар

Амииииии, части, произведени от фирма, която е одобрена от производителите на Ленд Роувър (примерно правени по лиценз или нещо подобно), следователно продавани от официалния представител на марката, и издържащи на толкова дълга експоатация, колкото са издържали тези с които колата е излезнала от магазина... А не такива, които са видимо нескопосано направени и целите в шупли, каквито са преобладаващите по ул. Симеон. Нещо такова...

Коментар

Не става дума за ментаци, но ЛР ползват само 1 тип части, а има много други производители, примеро нисенс правят радиатори също и за ЛР. И накладки има десетки различни, и прочее за различни части. Само 1 обаче са баш ЛРски...

Коментар

Така де, и ги продават точно тях в Дарукар надявам се. Надявах се и в сайтовете да са те, но уви явно не са.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X