Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
    ...Няма лошо да се спести някой лев - без компромиси в качеството. Т.е. да не се купува най-евтиния аналог - а да се купи евтино най-хубавия.
    Best value for money както се казва...

Коментар

Здравейте, имам един въпрос - при поръчка на части от Англия (Paddock) България в страните с VAT ли е или не, че нещо не съм наясно а ми трябват разни неща, а и още нещо - доставката на обем или на килограми я таксуват.
      Благодаря ви предварително
      идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

България е в страните с ват.Ако си регистриран по ддс и си изпратиш данъчния номер няма да начисляват ддс.Доставката е на парче до към 30 килограма едното.Тоест нямаш голяма сметка за по-евтини части.
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Ремонтен к-т спирачна помпа за Дискавъри 1 :
          МП 278лв
          Дару 130лв / по спомен от Лазар , да ме поправи ако греша/
          Трейдкар 158лв, 110лв-казанче
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

133лв с ДДС. Не ми казвай, че купи най-скъпия...А всъщност на кои производители бяха комплектите в Мпф и Трейд?
            Дарукарския е на TRW.

Коментар

Същият е комплекта, ама ~30 кинта отгоре/ може днес да си видял/. Просто Трейдкар е по-голяма фирма, с повече персонал / около 5-6 души/ и с повече разходи / за наеми, заплати и развойна дейност........., а Дару са една малка фирма, нямат никакви разходи или имат лош маркетинг.
              В интерес на истината комплектът го имаше НАЛИЧЕН само при Леви. В МП-с поръчка, а в Дару- последния го взел някой на 14.03.2008. Познайте кой? отг.:"разаЛ"
              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Водна помпа за Диско в Тейдкар 150лв , от Падок с транспорта 64лв.Ето че и за евтини части си струва понякога.

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                  Водна помпа за Диско в Тейдкар 150лв , от Падок с транспорта 64лв.Ето че и за евтини части си струва понякога.
                  Сигурен ли си? Да не би да е поевтиняла? Или е на друг производител? Моята излезе около 90лв с доставката. Производство на Bearmach.

П.П.
                  Забравих. За 200 или 300тди?

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                    За България цените винаги са надути - не стига че обема продажби е мижав а трябва да се поддържат и фирмените сервизи и автосалони

Няма лошо да се спести някой лев - без компромиси в качеството. Т.е. да не се купува най-евтиния аналог - а да се купи евтино най-хубавия.
                    Че те повечето фирмени сервизи са фраш постоянно. Колега чака за дата 3 месеца, а после си чака колата още 3.

Понеже са фраш, затова си позволяват такива цени.

Пресен пример: лагер за първичен вал на джипката от магазин - 80 и кусур лева. А е стандартен. От най-стандартните. В магазин за лагери SNR - 33лв. Трябва да съм абсолютен глъмер, та да го взема от магазина. А ако питам в Даихацу БГ не знам колко ще ми вземат.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Помпа за 300тди stc1086 15 лири без ддс. С всичко дотук 32 евро.

Коментар

Демпфер на съединителя, 200ТДи

От Падок 24 Лири с доставката:

От Дару, справка по телефона - 14х лв /сто четиридесет и нещо си/ ...

Коментар

Пак си минал с 2 пъти и нещо. Виждал съм и ПЕТОРНИ цени.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

1. Падокс: шарнири - 3бр / макар и десни/,
                            рем. к-т шарнир хебел - 1 бр.,
                            рем. к-т преден сп. апарат/става за двата задни/ 1 к-т
                            въже ръчна спирачка 1 бр.
                            Общо 90 лв до София / с любезното съдействие на Лазар/

2. Дарукар: шарнир 1 бр - 44 лв
                            горивна /подкачваща/ помпа 183.30лв / УУУУУРИГИНАЛНА/ - имали и от 135лв и от 90лв ама пусто ги свършили - то на мене в Дару все така ми се случва. Абе каръшка работа. То почнеш ли да пазаруваш части за ЛР в БГ и вече се накаръчваш яко.

Коментар

Бутала за спирачните апарати - 3 лири за 1 бр - към поръчката от предния пост. От Дару - 23 лв за 1 бр

Коментар

И аз смених демпфер, уж се усети, но май съм си за нов съединителен комплект.
                                Май трябва да пробвам пак да поръчам от падок.
                                Тук цените са доста неизгодни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X