Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съществен проблем с ключа на Р38А
Свий
X
-
До: Съществен проблем с ключа на Р38А
Тукощо се прибирам и сядам веднага да чета във форума, защото имам проблем и, о какво да видя, почти същата история и на мен ми се случи преди час.... ,само че моят ресийвър не работи и аз не използвам дистанционното, а си отключвам с ключа. Тук чета, че колегата Игнатов казва, че ако си ползвам ключа няма да имам проблем ама аз имам. Номера с бутането го опитах, но без резултат. Наскоро ми поправяха BECM-a в Дару може ли пак в него да е проблема и затова когато отворя колата алармата се разсвирва, а когато се опитам да запаля ми дава "ENGINE DISABLED"? Да ходя ли в Дару или МП за да си казвам номера на рамата и да чакам да ми кажат кода ? Това колко време отнема? и евентуално какви пари струва? Моля, дайте ми съвет"Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
колега убедил съм се че където пипа български "майстор" особенно по електроника после се смайваш как да се оправяш. Просто за мен ремонтиране на БЦМ е много рисково начинание[SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D
Коментар
-
Получаването на кода доколкото си спомням не струва нищо и отнема около два дена за получаването му.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Такъв проблем отстраняват успешно в Мото Пфое. Кодът за достъп се получава за няколко минути и на мен не ми струва нищо. Прекодиране на системата /понякога се разваля синхронизацията на обменени данни между алармата и имобилизацията на двигателя/ струваше малко над 20 лева и може да отнеме отнеме и половин час. Случи ми се преди десетина дни на паркинга на Мото Пфое. По-добро място едва ли има за такава случка
Джипката ми, обаче, е Диско. Според майстора там, при Рейнджовете това се случва изключително често, а при Диско - моят случай бил втория.
Коментар
-
Колеги , здравейте !
Аз в момента съм с такъв проблем . Проблема е , че нямам книжка с кода , но сега ще звъня в Англия до Ланд Ровър . Въпроса ми е :
- След като го получа , какво трябва да направя за да го въведа сам .
Благодаря ви !
Поздрави
Коментар
-
От: Съществен проблем с ключа на Р38А
Първоначално публикуван от hunter_75 Преглед на мнениеЗдравейте,а на мен май ми е изключена алармата софтуерно,някакви идеи къде могат да ми я включат че ми я искат застрахователите?
Но първото май е най- за предпочитане"Bis dat qui cito dat"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар