Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Freelander 2.0 дизел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Land Rover Freelander 2.0 дизел

Като начало лагер на главина,външно/вътрешно каре,крива полуоска.ПОразгледай там или закарай колата на някой който да поразгледа.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Здравейте, забелязах че темата е поостаряла, но след като не намерих никаква конкретно информация реших да пиша тук вместо да отварям нов тема
      И така : мисля да си купя точно такава кола интересувам се колко харчи на сто км?
      предварително благодаря за инфото.

Съобщение от модератор:
      Моля, напишете си в профила от къде сте.
      Прочетохте ли това
      ...ЦЪК

Коментар

Първоначално публикуван от to64o Преглед на мнение
        Здравейте, забелязах че темата е поостаряла, но след като не намерих никаква конкретно информация реших да пиша тук вместо да отварям нов тема
        И така : мисля да си купя точно такава кола интересувам се колко харчи на сто км?
        предварително благодаря за инфото.

Съобщение от модератор:
        Моля, напишете си в профила от къде сте.
        Прочетохте ли това
        ...ЦЪК
        6,5L-7L/100km

Коментар

Това е извънградско, личен опит.

Ако е тази марка и модел нека да бъде поне TD4.

И никакви бензинови варианти.
          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
          LZ1EMS

Коментар

Това предполагам е ръчна, не автоматик. Автоматикът дизел се води, че харчи посредата на бензин 1.8 и дизел 2.0. Някой има ли наблюдения за харчене на автоматик 2.0?

В момента имам ръчна 1.8, 3 вратка на газ и до сега съм доволен. Имам оферта за автоматик 2.0 TD4, 5 вратка и се чудя дали да се възползвам. Разноската за гориво при дизелът е около 1.8-2.0х спрямо газта. Доколкото съм запознат ремонтите по дизелите са скъпи, а на този 1.8 не е толкова зле - само трябва да се гледа гарнитурата да не замине.

Чета, че TD4 е за предпочитане, но същевременно чета, че частите за него са по-скъпи. 1.8 бензинката е с доста евтини части спрямо (БМВ) дизелът. Един елементарен ремонт или дори сервиз на дизел ще ви излезе вероятно повече отколкото да си смените увреме гарнитурата на бензинката... която пак припомням - е два пъти по-евтина на 100км спрямо дизелът, когато се кара на газ, а параметрите им са кажи-речи идентични, с бензинката по-пъргава а дизелът с повече тяга.

Коментар

Харчи много, особено когато е в характерния за модела OffRoad режим, т.е. ,,извън пътя" - разбирай в сервиза...
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X