Здравейте,
Имам следния проблем с вентилатора:не може да работи на ниска степен (първа), но работи на по високите степени, някой имал ли е подобен проблем или информация за това каква може да е причината за тази повреда?
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
Имам следния проблем с вентилатора:не може да работи на ниска степен (първа), но работи на по високите степени, някой имал ли е подобен проблем или информация за това каква може да е причината за тази повреда?
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
! Искам да предупредя други собственици за появата на проблема. От едно известно време насам (да не казвам, че е така , от както съм го взел) шофьорския прозорец падаше и се вдигаше доста по бавно от другия, сега и двата нямат никаква разлика! Това се дължи на нагара който се получава в/у контактните пъпки - резултата е слаба връзка, температурни загуби, които от своя страна топят пластмасата около пъпката и я покриват, а от там вече и дима! Ремонта за тези на които им се занимава, отнема 15 мин., копчето се вади както каза колегата с тънка отвертка, като я подпъхваш или от горе или от долу (там са зъбчетата), вади се буксата и самото копче се разглобява на 100%! От там на татък вече се внимава малко , като го отваряш да не пръснеш кобиличките които правят контакта (аз изгубих повече от времето, да ги намеря
Коментар