Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с люка на Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с люка на Freelander

Ако не ме мързи толко ще го отворя да видя за какво иде реч и тогава ще пиша,а мисля че и Жоро с 12 фрита на части от Стара Загора със сигурност ще знае.

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha-racing Преглед на мнение
      Предполагам ти е откачена буксата която влиза в моторчето за люка,тя е лесно достъпна като свалиш плафона на тавана се вижда перфектно,а е откачена защото се прецаква затварящия механизъм и някои да не го отвори погрешка,защото после няма затваряне
      И аз направих същото нещо само, че по лесното - махнах бушончето, че някой по погрешка да не реши да го отваря. Засега съм видял около 5-6 фрилендъра, от които 3 или 4 дори са били с развалени механизми на шибедаха. То туй е една от болката им.
      Иначе и аз съм на мнения както казва Марин, че този шибедах е напълно излишен. Първо има климатик и второ това за задното стъкло за проветрение е много хубаво решение също.
      LAND ROVER Freelander 1.8 2000

Коментар

Не съм го разплитал още този проблем... поразучих, че е малко по-сложно, но със сигурност не се управлява през РС-то поне...
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

Коментар

Благодаря колеги за разасненията, реших и аз да него пипам за да си създам допълнителни главоболия
          AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от digigi Преглед на мнение
            И аз направих същото нещо само, че по лесното - махнах бушончето, че някой по погрешка да не реши да го отваря. Засега съм видял около 5-6 фрилендъра, от които 3 или 4 дори са били с развалени механизми на шибедаха. То туй е една от болката им.
            Иначе и аз съм на мнения както казва Марин, че този шибедах е напълно излишен. Първо има климатик и второ това за задното стъкло за проветрение е много хубаво решение също.
            Я пиши като имаш време кой бушон е точно, че и моя някои като се качат го натискат без да искат. Аз като се затопли може и да дам задача на един приятел, който се занимава с ел. на автомобила, че все пак леко дразни като не бачка, но при мисълта че може да прокапе за сега не мисля да го пипам.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
              Я пиши като имаш време кой бушон е точно, че и моя някои като се качат го натискат без да искат. Аз като се затопли може и да дам задача на един приятел, който се занимава с ел. на автомобила, че все пак леко дразни като не бачка, но при мисълта че може да прокапе за сега не мисля да го пипам.
              Погледни от вътрешната част на капака на таблото. Там има схема и лесно ще видиш кой бушон. Аз и без това в момента не мога да видя ел.схемите защото не са при мен. Иначе според мен, хич не се занимавай с люка, твоя издава подобни шумове както и моя. Само, че моя вече беше протекъл, ръждясъл и вече заяждаше доста, и въобще не се отваряше или ако случайно се отвори малко трудно се затваря после.
              LAND ROVER Freelander 1.8 2000

Коментар

Проблем с люка на Freelander!

Като взех колата ,работеше.Тия дни нали е жега,реших да го отворя и после не иска да се затвори.При затваряне се усуква на една страна и остава една дупка от няколко милиметра от страната ,която затяга!Ако има начин да се затвори за да не тече,никога не бих помислил да го отварям пак.Имал ли е някой подобен проблем?

Коментар

От: Проблем с люка на Freelander!

Пробвай да му помогнешс ръка да върви напред. Поне при мен помага тоя метод. Забелязал съм че като го затварям той тръгва да се спуска по - рано (преди да е стигнал максимално напред). Затова му помагам с ръката малко за да може да си стигне най - напред и той си се затваря нормално.

ПС. Това е Диско 300ТДИ. Не знам при Фрийлендъра дали са по същия начин направени люковете.

Коментар

От: Проблем с люка на Freelander

Тези люкове са напълно излишни според мен. Използвах претапицирането на тавана за да запечатам моя завинаги.
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X