Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгорял двигател на Диско тд5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изгорял двигател на Диско тд5

Първоначално публикуван от SG Преглед на мнение
    ...Относно твоя проблем, мога да се пробвам да ти взема кабелени снопове от другия горял джип поне.. ако нещо можеш да направиш.. от 2 -> 1.. но не обещавам..
    Във вторник е огледа на застрахователите и се надявам да я пишат тотална щета. Ако не стане тогава ще търся варянта от 2->1 и благодаря за предложението.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Съжалявам за случилото се. Какви са пораженията по колата, добре е да се прецени дали и има ли смисъл да се възстановява оттук насетне.

Части за пълен основен ремонт със сигурност (освен МП и Дару) могат да се закупят от многото онлайн магазини, за справка погледнете тук.

По-добрата опция за мен е да си закупите factory refurbished Td5, като съответно за целта ще трябва да върнете вашия (ако е в състояние за това).
      Знаеш ли как става последното тук без да се ходи в UK? В МПф?

Коментар

Аз смених двигателя за две седмици, с транспорта. При това го вкарахме преди да влезем в EU и си загубих времето по митници. Сменихме двигателя защоо нямахме време за основен ремонт и СМЕ СУПЕР ДОВОЛНИ!

Т.
        Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Поръчахте го от интернет? Спомням си Митко кога го сменя, вече година има сякаш... Транспортирането ме притеснява дали няма да е скъпо и трудно...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            Чакай, чакай! Нещо не разбрах, така както си го написал... На теб две ли са ти горяли?
            уфф слава богу нито едно не ми е изгаряло... някъде в темата пишеше, че това е общо второто Td5, което гори вече
            ---------------------
            Шофирайте разумно!
            [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Момчета направиха ми огледа и ми казаха да го карам в сервиз да го разглабят за втори оглед. Моля препоръчай те ми сервиз в който разбират от Land Rover. Благодаря много предварително.

Коментар

А сега де

Мото-пфое ако имаш пари...

Дару Кар също бива...

Коментар

Според мен е важно какво ще кажат застрахователите.

1-во питай тях.

Най вероятно ще те пратят в оторизиран сервиз.
                  Мото Пфое или ДаруКар.
                  LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                  LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                  [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Можеби ще я закарам в Мото Пфое, но застрахователя казва колата е по стара от 3 години няма да е в оторизиран сервиз а по експертна оценка.

Коментар

Чудесно.. няма по добри експерти от МП.. примерно.

На тотална щета ли я определиха?

Ако е така и ти оставят колата искам някой неща от нея.

Прати ми малко снимки на пощата: quasar@starazagora.net
                      LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp

Коментар

Първоначално публикуван от SG Преглед на мнение
                        ....На тотална щета ли я определиха?....
                        Няма да е тотална щета. Искат първо да я разглобя за втори оглед и можеби ще я ремонтирам стига в МП да не ми кажат сума от порядъка от 12000лв и нагоре.
                        Снимки още не съм му правил ама днеска ще направя няколко с телефона.

Коментар

Ако питаш мен купи си рециклиран а този продай на части
                          Тя колата ти ако е по експертна оценка значи спрямо таз оценка ще ти дадът дадена сума = или > зависи от много неща. После ти с парите се оправяш. Или обратното, ти се оправяш някак и после като си готов ти дават. Знам ли сигурно няма да те дебнат как точно ще ремонтираш...

Коментар

Зависи кой е застрахователя.

Алианц плащат добре.

Булинс мисля че бяха при тотална щета изплащат до 60-80 % и ти оставят колата.. или 100 % и ти я взимат. В повечето случай застраховката е със занижена стойност. На моето диско застраховката е по Шваке тази година, а от догодина е по експертна.

Коментар

Кофти,че се е намесила пожарната.Така ми се щеше и моята да припламне.Попиля ме.Пък ко видиш ква е лимка сякаш е скоро излязла от магазина.Тез дето са по огрухани как ли се държат незнам.

Коментар

Смених изгорялото Диско с РР DSE

Сдобих се с РР DSE 11.98 и да ви кажа като комфорт е доста по добър от диското. Обаче нито в Дару Кар, нито в МП искат да ме приемат веднага за смяна масла, филтри и тн. Ако някой от вас знае къде другаде имат компютър за ЛР освен в тези два сервиза, моля да ми каже. Другото което исках да питам е има ли начин да се нулират грешките на борд комп. от някой от бутоните вътре в купето.

А и трето защо няма сбирки на собствениците на РР.
                                Последно редактирано от Lazar; 07-02-08, 09:43. Причина: малко грешки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X