Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bobtailing a Land Rover или скъсяване на шасито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трансформацията на едно Discovery

Недейте да режете. Примерно при мен защото съм го мерил масата на преден мост е 1020 към 1040 за заден мост - тоест доста е добре балансирано.
    Ако се одреже задницата наистина ще паднат 150 кг но така ще имате много лека задница и всички негативи от това. Ако ще се реже отзад то трябва да се прехвърлят бая неща отзад, за да се компенсира разликата. Ако се направи това то тогава има смисъл.
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Моето мнение е, че точно това рязане си е самоцелно. Иначе браво за ентусиазма!

Коментар

Аз лично освен изрязаните калници в нищо друго не виждам смисъл и не мисля, че някой може да обоснове подобно издевателство над машината. Моята задница също е олекотена и само негативи виждам от това. Дължината и никога не ми е създавала проблеми. С по-малко труд и повече резултат можеше да си направиш на базата на 90 инча нещото, но пък що ли толкова хора преправят дифендърите си да са на 100 инчово шаси остава загатка. За грозното нямам думи, но нали все пак на вкус и цвят... Не знам що се пали така колегата от нащо втрещение от видяното също не разбирам, то машината си е негова, но като я показва няма как да не си кажем мнението. Самоцелна самоделка , надявам се да ти върши работа, но ако си беше сложил едни Богари или Суперсумпри май щеше да е по-проходимо от сега с тея ментаци дето някои ги смятат за гуми...

Коментар

Мъка, мъка колко грозотии има на този свят и излишни рязания, добре че не са в България.
          Само да попитам тъи като съм прочел целия Land Rover раздел във форума и като прaвене на нещо виждам само 2 инча окачване и предни и задни брони.Само това ли е хубавото правене на джиповете и всичко останало ли е грозно?Много по интересно ми е да чета Suzuki и Toyota радела там има доста повече оптимисти и доста повече преправени джипове.
          Ето още малко грозотии:

Land Rover Discovery 1
          0878280995

Коментар

Несъм против това всеки да прави с джипа си каквото поиска,но от снимките невиждам нещо което добре подготвен Ланд Ровър да неможе да направи.Лично мое мнение е,че от показаните екземпляри има някои откровенно грозни,правени единстено да са рязани без каквато и да е мисъл,а и в България много от тях още със стъпването на пътя ще бъдат спрени от движение.

Коментар

Лелеееее, никога не бих причинил такова нещо на Р38 !!!
              По-скоро, бих инвестирал да го направя 6х6 така :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6x6_neues_Modell.jpg
Прегледи:1
Размер:10.5 КБ
ID:5303539

от колкото да давам пари да го режа отзад.....
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-09-11, 07:30.
              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Колега ,
                евала!
                Може да не е най - красивият проект, поне в момента, но виждам, че има на къде да се развива.Ти си един от малкото който прави нещо по джипката си и поразбунва духовете в тоя форум.Наистина жалко за толкова изразената критика, но както писах преди - проекта не е лош, иска малко донапасване/геометрията не ми харесва/, а снимките с бронята, като твоята, вързана към roll cage, ми изясниха идеята.
                Успех!
                Дойдоха ли новите гуменки, давай снимки в развитие!
                И мен ме сърби да поокастря тераното, но няма време, няма $ и т.н.
                Поздрави и само напред!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X