Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bobtailing a Land Rover или скъсяване на шасито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трансформацията на едно Discovery

Това до колкото знам това е моя джип, мога да си го правя каквото искам, да го режа както си искам и да изглежда както си искам,не ме нитересуват вашите мнения нито как изглежда, нито "що стоят фарчетата на покрива?", така че може да си чешите езиците колкото си искате щом нямате друга работа!
    Land Rover Discovery 1
    0878280995

Коментар

Първоначално публикуван от zelen Преглед на мнение
      Това до колкото знам това е моя джип, мога да си го правя каквото искам, да го режа както си искам и да изглежда както си искам,не ме нитересуват вашите мнения нито как изглежда, нито "що стоят фарчетата на покрива?", така че може да си чешите езиците колкото си искате щом нямате друга работа!
      При това положение защо въобще пишеш тук?

Коментар

Споко то тук винаги е така ако можеш да извлечеш някаква полезна информация за теб-добре,ако ли не ..........не се впрягай!Всеки си има мнение и го споделя,едва ли някой се заяжда!Чети и се учи Прави си джипа както ти е кеф,и рано или късно ще разбереш защо коментарите са такива!
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от zelen Преглед на мнение
          Много мъка има по тoзи свят...
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=118270 Не е първия който си реже джипа ; няма да е и последния но защо е това отношение. Когато изкараш нещо на показ винаги ще има такива които ще я харесат и такива които ще я оплюят. Нека бъдем по толерантни.
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1234567.jpg
Прегледи:1
Размер:301.2 КБ
ID:5294512" КРАСАВЕЦ"
              Последно редактирано от Keitchrow; 05-08-11, 15:07.

Коментар

Вероятно по сватби да вози булката или кумата,няма да го ползват,така че хубав -грозен все тая.За горски изпълнения диското наистина си е дълго.Но ето този въпрос обаче трябва да се обмисли:
                п.п. да попитам - тези гуми 285/75/16 на какви мостове/полуоски/дифове ги слагаш? Оригиналните?
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Лично на мен, трансформацията, като цяло ми харесва.Страхотно окастрена задница, това нещо много грозно и непрактично стърчи, както и на тераното.Приличат на бременни хлебарки и силно влошава геометричната проходимост.
                  Не ми харесва , че линията на арката на задния калник не е запазена, новопоставеното стъкло на багажника не спазва наклоните, наклонът на багажната врата , не съвпада с "С" колоните и е по малък като ъгъл, което също не ми допада.Задната броня, стърчи прекалено и донякъде обесмисля толкова активно намалената задница.
                  Само като идея , няма ли възможност за изместване на предния мост на пред?
                  Има нужда от поне 10 см в тази посока.Те тогава подобен тип броня би била смислена, а и ще се отвори място и за още по-големи търкала.Знам, че е голяма заигравка, но не е невъзможно, а и без това си тръгнал в тази посока.
                  Като цяло поздравления за дръзките и интересни решения, да си я юркаш със здраве.

Коментар

Предния мост не се сещам как ще се премести. Много по-лесно е да се окастрят железата които стърчат отпред.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Предната броня е направена без грам мисъл и освен че е грозна като Фашизма, си е откровено опасна. Ако бях милиционер това съоръжение начаса щеше да бъде спряно от движение.
                      От рязането отзад има смисъл.
                      За фаровете на покрива в този им вид няма какво да се каже. Синьо ли светят?
                      Това, което и липсва на осакатената британка е повече стикери...
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Рязането отзад няма никакъв смисъл.
                        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Рязането няма недостатъци - като изключим субективните мнения на някои, че не е красиво. Красиво е - като голяма Витара .
                          С модификациите джипката сигурно е олекотена над 150кг (общо от купе, шаси и резервоар), като тези 150кг са свалени "от горе", т.е. центъра на тежестта е паднал.
                          Липсата на автобусната задница е много голям плюс за каране в гората.

Без да разбирам много и да отчитам всичко, мисля, че местенето на предния мост напред е безмислено - междуосието и така е достатъчно дълго, а шасито позволява голямо скъсяване отпред. След слагането на лебедка ще може да се прецени по-точно. Тази броня позволява лесно рязане на предния капак.

За големите гуми и мостовете - предполагам, че все ще се измисли някой мост от 300 или Дефендер.

Коментар

Първоначално публикуван от robobug Преглед на мнение
                            За големите гуми и мостовете - предполагам, че все ще се измисли някой мост от 300 или Дефендер.
                            И каква е целта на това упражнение?

Коментар

Според ашкрофт са с по-здрави полуоски, а и усилените, които съм гледал, са само 24 шлицови.

Какво, според теб, е необходимо за големи гуми?

Коментар

Такива полуоски се слагат спокойно и на Диско. А относно 24те шлица, подразбира се, че трябва да първо да се сложат блокажи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X