Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Удар - дефект - ръжда (Търси се добър тенекиджия)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Удар - дефект - ръжда (Търси се добър тенекиджия)

Щом имаш каско в ДЗИ, мога да ти препоръчам сервиз "Валди". Той е доверен сервиз на ДЗИ. Намира се в Княжево. При него съм си правил Honda C-RV и останах много доволен, от качеството и срока.
    Също и един VW Passat-служебен, направи го бързо и качественно.
    Работи добре, но съм ходил при него само с каско от ДЗИ, работи и с външни клиенти, но съм чувал че реже глави. Успех.

Коментар

Aвтосервиз Риц-намира се на ул."резбарска"2- от кръговото на Сточна гара посока Х.Димитър. Доста професионално се справят с текущи ремонти и тенекеджийски работи Говоря от опит...

Коментар

Благодаря на всички за мненията!
        Не виждам отрицателни мнения и впечатления - наистина ли всички са доволни от това което са получили от автотенекеджии?
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

Коментар

Ти би ли препоръчал някой,от който не си доволен?
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Ти би ли препоръчал някой,от който не си доволен?
            Не, но бих обърнал внимание ако съм пострадал...
            LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
              За Джемини знам само, че са най-добрите, що се отнася до автоматични скоростни кутии. Ползвал съм услугите на сервиза им и мога само добри думи да кажа. Ако някой иска, мога да дам телефон и на приемчик /мисля, но не съм сигурен. Аз контактувам с него, но всъщност не съм сигурен какъв е/.
              Не мисля че си прав.Доста хора от тук се опариха доста от тоя сервиз.

Коментар

За най-пълна информация питайте Злой защо му умря СК ....
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Emanuilis, да ти имам и късмета на теб . Аз преди 2 месеца и кусур набабаних отзаде, на ендо кръстовище пак POLO , за мое облекчение, само мекия ролбар(не помня как му се викаще) се спука, но всичко друго е наред, а пък за него не искам и да говоря. Отместих го с 20 метра напред и сигурно му бях закривил някоя и друга греда, както и цялата задница за ремонт и подмяна на елементи......Още ме е жал за момчето!

Коментар

Първоначално публикуван от Sunshines Преглед на мнение
                    Emanuilis, да ти имам и късмета на теб . Аз преди 2 месеца и кусур набабаних отзаде, на ендо кръстовище пак POLO , за мое облекчение, само мекия ролбар(не помня как му се викаще) се спука, но всичко друго е наред, а пък за него не искам и да говоря. Отместих го с 20 метра напред и сигурно му бях закривил някоя и друга греда, както и цялата задница за ремонт и подмяна на елементи......Още ме е жал за момчето!
                    Наистина колата е тежка... не искам да се хваля със следващите думи - напротив, но все пак да споделя впечатления. При втория (и последен засега инцидент), след падането на първия по-голям сняг тази зима (декември), при опит да спра на крастовище и страховито чаткане на ABS-а, се стигна до "страшната" скорост от 4-5 km/h с която се ударих в спрял VW Passat (2005-2006 г.) пред мен. Като резултат на Free му нямаше наистина АБСОЛЮТНО нищо, а колегата отпред бе вкаран в крастовището с жестоко огъната задна броня. Явно масата на Free, дори и с малка скорост е разрушителна сила... Представям си ако бях с по-голяма кола какво щеше да е...
                    LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X