Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети и мнения преди покупка на Land Rover Discovery1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Съвети и мнения преди покупка на Дискавъри 1

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
    Собственика твърди, че няма какво да се пипа по колата за следващата половин година (каквото и да означава това).
    Според мен означава, че като мине тази половин година, жална ти майка...
    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

хаха ... дам май наистин ще се откажа .. то и буджета ми не стига за АНГЛИЙСКАТА УАЗКА , както един приятел ги нарича Дискотата ) и май ще остана на руския вариант .. за толкова пари сам харесал една от Стара Загора ..благодаря на всички за бързия отговор .... но ще се простра според чергата си ))) сленце .. кал и баири за всички )

Съобщение от модератор:
      Моля, напишете си в профила от къде сте.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-07-09, 21:54.
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
        хаха ... дам май наистин ще се откажа .. то и буджета ми не стига за АНГЛИЙСКАТА УАЗКА , както един приятел ги нарича Дискотата ) и май ще остана на руския вариант .. за толкова пари сам харесал една от Стара Загора ..благодаря на всички за бързия отговор .... но ще се простра според чергата си ))) сленце .. кал и баири за всички )
        Аз ако бях го взимам веднага. Първо, това е с ляв волан. Аз за мойто Диско 93 г. платих 4500, внос от Англия, с десен волан. Верно, на 200 000 км е, ама пък не е кой знае каква разлика. И второ, с тия евтини части от падока квото и да му се счупи (да чукам на дърво де), не е болка за умиране. Ако мислиш, че уаза ще те слуша повече, съмнявам се. Ще има един ден да го караш, три да лежиш под него. Все пак не взимай моето мнение много насериозно, аз вече съм пристрастен а и съм си авантюрист. Но наистина, ако ми беше паднала тая оферта преди 3 месеца, за тия пари нямаше да се замсля изобщо. Успех!
        Land Rover Discovery 200TDI

Коментар

Ако някой още се интересува, да кажа че цената е паднала. Днес го видях в същия сайт с цена 3250.
          Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

3250 лв. и с малко пазарлък ако я даде на 3000 лв наистина е добра оферта, но според мен точно този екземпляр си струва да го купиш за тези пари, и да го трошиш в гората,докато се срине и после да го ползваш за резервни части,но не става тепърва да го стагяш и да си го гледаш с любов!
            Discovery I, 300 TDI

Коментар

Благодаря отново ... но като се счупи и нямам друг жип .. за какви рвзврвни части ? )) мойта и дея е да ходя по горите и планините ... няколко години докато спестя от закуски че да си купя нещо друго ))) ама присетненията ми са да не отида до София и да го платя пък дан е мога да се върна в Русе с него )))
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 31-07-09, 20:19.

A1+

Коментар

Прав си сигурно .. но да не стане това да го купя и един ден да го карам и повече никога ... мен външния вид нем е притеснява ... все пак е за извън града ... хахах няма да ходя на изложения и по кафет ас него ))) ама двигателя ак му има нещо .. аз за тва исках помощ .. щото от дизели нищо не разбирам ..... не че от бензинови разбирам нещо де )))) но благодаря за съвета )) продължавам с дилемите .... пък за уазката ... просто намерих за тази сума една отремонтирана .. или поне така твърди продавача ))
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 31-07-09, 20:18.

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
                  ама присетненията ми са да не отида до София и да го платя пък дан е мога да се върна в Русе с него )))
                  Не е чак толкова зле. Ходовата част си е в прилично състояние. Двигателя си движи добре. За скрити дефекти няма как да преценя.
                  В сравнение с уазка, обаче, конфорта е на порядъци нагоре.
                  Не, че имам нещо против уазките. И аз по уаз се заглеждах преди да взема Дискавърито.
                  Ако се спазари за 3000 и имаш 500 запас за профилактика на двигатея, сметка може и да излезе.
                  Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Благодаря от все сърце .. тъкмо се сетих че забравих да питам .. колко ще ми струва след покупката профилактиката ... а сумата ми си я оцелил тоно ))) благодаря още веднъж ....другата сдмица ще се оди до София май
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 31-07-09, 20:17.

A1+

Коментар

Здравейте пак ... още само едно въпросче .. има ли ентусиасти от София .. да присъстват с мен на огледа и да дават съвети ...

A1+

Коментар

Здравейте ,искам да Ви помоля (някой колега/и от Ст.Загора) ако има наблюдение над следната Оферта - да сподели мнението си относно Джипката (техн. състояние най-вече)

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...003&f1=details

Предварително благодаря !
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-08-09, 20:17.
                        HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                        Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Като цена офертата е добра. Направи си справка с autotrader.com и ще видиш че на тези пари трудно може да дойде до БГ. Внимателно огледай за ражда,защото са много поразени.

Коментар

Вчера говорих с човека по телефона ,каза че има гарнитура на главата за смяна (така му казали от някакъв сервиз).Това според вас "малко" сериозно ли е ? Дали да се бяга на страни от автомобил с такъв проблем ? Евентуално колко ще струва ремонта и дали си струва изобщо ?

Коментар

Бягай далеко по-добре. Щом чак гарнитурата е за смяна, цялата охладителна система е под въпрос, а главата шлайфана и прочее, аз мисля, че не си струва този риск...

Коментар

• До: Съвети и мнения преди покупка на Дискавъри

Колеги здравейте отново !
                                Вчера бях на оглед на 2 Дискота и естествено вече имам въпроси към вас
                                И двете като цени са сностни ,но искам малко съвети и евентуално някаква ориентировъчна цена като за ремонт.
                                Така едното:
                                Като екстри е фрашкано ,НОдвигателят ми се вижда много омазнен и това ме притеснява . Не е много изгнило , скоростната кутия е 6 ,но незнам. ето и малко снимки:
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X