Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и мнения за двигателите на Рейндж Ровър и Дискавъри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИНТЕРЕСНО

Здравейте колеги.Някои ако може да помогне с информация за регулировка,ремонт на карбуратори на V8 3.5 бензин.Мерси предварително.
    Георги Владимиров

Land Rover ‎Discovery 1 v8 3.5

Коментар

От: ИНТЕРЕСНО

Първоначално публикуван от suravia Преглед на мнение
      Здравейте колеги.Някои ако може да помогне с информация за регулировка,ремонт на карбуратори на V8 3.5 бензин.Мерси предварително.
      Симо е човека.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колко KW е 300Tdi

Сигурно ще ме скастрите че го има някъде си, но всички твърдят че 300TDI е 113коня,
        но пусто моето по талон е 100KW т.е. 134 или 139 поне по талон
        изобщо има ли такъв дизелов мотор 1998г? Доколкото четох са 83KW с ръчна кутия и 90KW автоматиците!
        да ходя ли по мъките с ТИАТ или няма смисъл?
        Landrover Discovery 300TDI 1998

Коментар

От: колко KW е 300TDI

102КW/139к.с. е TD5, който официално се произвежда от септември 1998.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

1KW=1,46 кс и мощността му на твоят автомобил ще бъде , колкото пише в талона.
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
              1KW=1,46 кс
              Всъщност 1,36
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

И аз залагам за 1,36
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                  1KW=1,46 кс и мощността му на твоят автомобил ще бъде , колкото пише в талона.
                  Това по коя система

200 и 300 тди са 113к.с., 300тди автоматика е 122к.с.
                  /1.36 /1.36
                  Прави 83kW 89.7kW

Коментар

Всъщност проблема си ми седи защото данъка го смятат на 100kw а определено не е TD5. Не че разликата в данъка е кой знае колко голяма но са си 20лв на година, а и по магазините за части все ме питат с какъв двигател съм а аз дори незнам истината как може италиянците да са го писали 100kw толкова ли са загубени тия жабари На всичко отгоре ми е сменян в последствие и двигателя и съвсем вече незнам какъв е

Коментар

Не толкова до автоматик ли е, или не е, а с ел. помпа ли е, или помпа без ел. механизми.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Не толкова до автоматик ли е, или не е, а с ел. помпа ли е, или помпа без ел. механизми.
                        Andro, не съм много в час но доколкото успях да разгледам почти всичко си е механично, като се пооправи времето ще направя и снимки но естеството на проблема е че с връзки видях оригиналния талон в кат при първата му регистрация чуждия там пишеше 100kw gasoline доколкото си го превеждам това си е бензинов а помня че такива киловати май е само 2.0 моноинжекцията но пък пишеше че е 2496 обема направо съм в тъча колко пъти е барана тая кола
                        А все още не смея да ходя в ТИАТ, защото още не съм издирил къде е пустия номер на двигателя и дали съвпада спрямо талона. Гледах на една снимка че май трябва да е някъде зад климатичния компресор
                        Ако някой по номер на рама може да ми даде малко повече инфо поне за първоначалния двигател който е имала тая кола (все пак оттам тръгва и не се изменя в нашите КАТ регистрацията ) ще съм му благодарен

Коментар

Пусни снимка на двигателя и на помпата и загадката ще се разреши.

Коментар

Добре де, номерът на двигателя с кои цифри и букви почва 21 L, 19 L, 12 L ..... - пише го в големия талон.
                            Моят е 21 L и е 83 кW, механична помпа с ел. управляем EGR (вече изкормен)
                            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

От: Въпроси и мнения за двигателите на Рейндж Ровър и Дискавъри

Gasoline си е дизел.
                              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

От: Въпроси и мнения за двигателите на Рейндж Ровър и Дискавъри

Gasoline e бензин отвсякъде, и конете май отговарят на 2.0 бениновия двигател.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X