Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Discovery 2 Td5 в клуба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Още едно Discovery 2 Td5 в клуба

Май май ама не всеки път. Аз моите ги залепих, но.се оказа пе не влиза праз уплатненитео или отводнителния канал, а влиза водата от черната пластмаса около люка.

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
      Освен извод за блокажа сложих и още една благинка - камера за паркиране, че тов кораб иначе ми идва труден за успоредно паркиране
      Дай линк за камерата за паркиране на лични.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ще го пазиме [emoji1], като умре ще поръчам от китай ново, едва ли е повече от 5-10$

За люковете.... имам, и в тази връзка- от тях ли се стича вода в багажника, че пода там е добре накиснат.
        Също така - някой приличен тапицер да оправи тавана знаете ли?
        Пък докато кората е свалена ще гледам от къде точно влиза водата, че май е от някакви отводнителни канали.
        Наскоро претапицирах, но в Пловдив. Само за ориентир - 180 бимбарици, като аз си свалях тавана и аз си го монтирах. При мен за момента течове от люковете няма.
        Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Днес ходих на реглаж и установихме няколко неща:
          1- долните шарнири имат ли втулка с изместен център? Дясната гума е отворена от долния край(разчекната) отклонението е нищожно, но го има.
          2- задните амове (джипа е с +2” някакво окачване) долните тампони са за смяна- стандартни ли са или трябва да разглобя и да меря?
          3- кормилните щанги - рециклиране или? Че са тръгнали накрайниците.

За сега това се сещам.
          Хубав ден желая
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Днес ходих на реглаж и установихме няколко неща:
            1- долните шарнири имат ли втулка с изместен център? Дясната гума е отворена от долния край(разчекната) отклонението е нищожно, но го има.
            2- задните амове (джипа е с +2” някакво окачване) долните тампони са за смяна- стандартни ли са или трябва да разглобя и да меря?
            3- кормилните щанги - рециклиране или? Че са тръгнали накрайниците.

3-взимаш хеви дюти комплекта на тера или бритските идват с усилени такива.

За сега това се сещам.
            Хубав ден желая
            За другите въпроси морген като се събудя отварям книгите и ще ти отговоря.

Коментар

Колега, гледам доста си се запалил по джипката, честито и без аварийни хиляди километри и щастливи моменти. Аз я имам от 6 години и смея да твърдя, че съм сменил доста неща по нея и доста преработки. Ще съм отворен към въпроси да помагам Ако искаш по вайбър или тук за мен няма значение. Успех
              LAND ROVER DISCOVERY TD5 02'
              Mercedes CLK 270 cdi 02'

Коментар

Скоро не съм писал в темата. То като цяло и нищо не съм правил по джипката след като монтирах камерата и изведох блокажа на раздатката в купето.
                Днес стигнах да ремонтирам централното, че шофьорската врата се отваряше само с ключ. Специални благодарности на колегата от форума направил подробно описание + снимки кое как се прави (има тема някъде наоколо). Интересно защо при всички двойки гори едно и също моторче..

Имам въпрос, при потегляне, особено ако сменям посоката (задна - първа) се чува едно странно “дзвън” или по-скоро “чат” наподобяващо заминало каре, но не успях да доловя лифт в каретатана кардана. Някой случайно да е срещал подобно нещо?
                Знам, че е трудно да се опише и определи звук по интернет, но не се сещам как да го заснема, че да се чуе.

Коментар

Откачи предния кардан от към дифа и завърти рязко наляво-надясно.Дано не го чуеш там , но е доста вероятно.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Откачи предния кардан от към дифа и завърти рязко наляво-надясно.Дано не го чуеш там , но е доста вероятно.
                    Да слушам от към предния диф?
                    https://youtu.be/J4CDiHDRILs
                    Тук се чува при потегляне на зад и после при потргляне на пред.
                    Като да идва от средната част на джипа...

Коментар

Днес стигнах да ремонтирам централното, че шофьорската врата се отваряше само с ключ. Специални благодарности на колегата от форума направил подробно описание + снимки кое как се прави (има тема някъде наоколо). Интересно защо при всички двойки гори едно и също моторче..

Може ли линк към темата, че при мен от 5 врати на 2 им работи централното
                      O898595418 - Митко

Коментар

Първоначално публикуван от nbaplayer Преглед на мнение
                        Може ли линк към темата, че при мен от 5 врати на 2 им работи централното
                        https://www.offroad-bulgaria.com/sho...d.php?t=103141
                        Това е темата, която ползвах като учебно помагало
                        Моторчета си купих от ТПетров по 7.40 бройката като се сменя червяка
                        https://www.northamericanmotoring.co...placement.html
                        в тази тема има снимки кое се избива, какво се реже и тн
                        Успех.
                        Ако нещо го закъсаш - звънкай.

Коментар

Да слушам от към предния диф?
                          https://youtu.be/J4CDiHDRILs
                          Тук се чува при потегляне на зад и после при потргляне на пред.
                          Като да идва от средната част на джипа...
                          Може и междинния да е, но такова отчетливо чаткане се чува в предния обикновено. Освен ако междинния не е тотално заминал вече. Така от клипчета трудно.

Коментар

• Още едно Discovery 2 Td5 в клуба

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            Може и междинния да е, но такова отчетливо чаткане се чува в предния обикновено. Освен ако междинния не е тотално заминал вече. Така от клипчета трудно.
                            Какво се подменя ако предния чатка и какво ако е в раздатката. То ясно, че по нета не става, но поне някакъв ориентир на най-често срещаните проблеми.
                            Да се подготвя психически както се казва [emoji1]

Днес същото чаткане дочух и като минах през неравност на скорост..
                            На края ще изчакам съвсем да изчатка и тогава ще го правя.

Едит: насоки към някой в София, който да познава модела и да хвърли едно око/ухо?

Коментар

Чоко ще го разгадае. Костинброд.

Коментар

С пича се познаваме,и знае че се занимавам с марката,ама е забравил май.
                                878511557

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X