Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Discovery 2 Td5 в клуба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още едно Discovery 2 Td5 в клуба

Твоят е „стандартен“. На тези на които се регулира височината цялата планка с топката са мести нагоре - надолу.
    Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Велков Преглед на мнение
      Моят мисля, че се води такъв - има три позиции, на които му се монтира топката? Но пак не върши работа, защото и на най-ниската позиция идва прекалено висок за стандартно туристическо ремарке. Аз лично мисля моето да го повдигна (не че Чоко си няма друга работа, ама...), защото аз го дърпам с Диското, а баща ми с Паджеро, замина си времето, когато ремаркето се дърпаше с Москвич
      Има различни видове тегличи с различен диапазон. С трите позиции се водят Fixed Height. А тези, които се водят Adustable Height дават повече възможности.
      Така че, трябва да се избира според ремаркето.
      БИО пчелен мед и пчелни продукти
      0888 66 59 73

Коментар

Теглич си има още от млада, та избора на нов не е вариант. Сегашния е смъкван с някакъв огромен П-лайзен, но ако се свали още по-ниско ще стане като рало, та май ще се прави лифт на ремаркето
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Именно "ралото" ме притеснява и мен. Гледах ги "мърдащите" тегличи, но 1) не ми се набиват пари, тъй като сегашният ми е сравнително нов и 2) ако трябва всеки път като тегля ремаркето да го свалям и вдигам обратно, за да не оре - честно казано, не ми се занимава. Пък и като вземе да събира кал... хептем.

Не че карам по такива места, но не ми се иска да (мога да) стигна до такава ситуация:

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Велков Преглед на мнение
            Именно "ралото" ме притеснява и мен...
            Не че карам по такива места, но не ми се иска да (мога да) стигна до такава ситуация:
            При това положение все пак има някакво спасение. Но по-гадно е, като заореш в някое дере, с каквито е пълно във Витоша извън асфалта. Ще забиеш и предницата и тогава ще трябва да се молиш на БайЗил да те вади с хеликоптера, ама май свършиха нафтата...
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Че това рало ли е? Я виж аз с какво купих Г-то:

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Я, на телефона го отряза. Вижда ли се цялата джипка или не?
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Я, на телефона го отряза. Вижда ли се цялата джипка или не?
                  Вижда се.
                  При мен също стоеше въпросът нисък теглич или високо ремарке. Повдигане на ремаркето ми се видя по-сложно и скъпо и за това избрах първия вариант.
                  Не е чак такова рало. На клипа не мога да преценя дали Диското има лифт, но определено няма подходящи гуми.
                  0888 66 59 73

Коментар

Тая джипка не ми се струва да е лифтната. Примера с гегата" не е уместен, защото дискавърито е два пъти по-дълго от задните гуми до теглича. И замисли се колко пъти ще теглиш ремарке, колко пъти ще влизаш по такива терени и дали ти е проблем да коригираш теглича.

Коментар

Първоначално публикуван от til Преглед на мнение
                      Тая джипка не ми се струва да е лифтната. Примера с гегата" не е уместен, защото дискавърито е два пъти по-дълго от задните гуми до теглича. И замисли се колко пъти ще теглиш ремарке, колко пъти ще влизаш по такива терени и дали ти е проблем да коригираш теглича.
                      Аз съм решил, като карам джипа теглич не ми трябва, аз тоя джип ще го ползвам за разходки, тъста ще го ползва за ремарке, че тегли лодка.
                      Та май ще трябва като взимам джипа да свалям теглича.

Коментар

Моя не е повдигнат все още, имам теглич и още никъде не съм заорал. Не ходя по тежки терени, тя и джипката не е за такива, но си мисля, че няма да има ядове. Сега тоя в клипа... няма да го коментираме

Коментар

Най-подходящ вариант за теглич в този случай ми се струва американски стандарт, който се регулира по височина и се сваля целия за секунди.
                          Проблемът е цената.
                          0888 66 59 73

Коментар

Теглича остава на заден план. Нещо с паленето на студено не ми харесва. Първото палене е съпроводено от доста въртене и неравномерна работа на мотора докато подреди правилно цилиндрите + синкав облак през ауспуха. Та свещи ли да гоня или да търся друго.
                            Даже не знам къде са му свещите на тоя мАтор [emoji1]

Коментар

Свещите са си на мястото, тоест на главата.
                              Точното разположение е под всмукателния колектор. Само не търси 5-та - няма да намериш, щото инженерите на ЛР са решили, че 4 стигат.

Коментар

На колко студено имаш проблеми с паленето?

На мен днес за пръв път откакто карам Диското ми се случи да запаля от втория път, но при -17°C, след цяла нощ на -20°C, мисля че това е приемливо:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X