Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ленд Ровър Дифендър на редуктори Tibus / Land Rover Defender on portal axles Tibus
Свий
X
-
От: Ленд Ровър Дифендър на редуктори Tibus / Land Rover Defender on portal axles Tibu
Ето и компресора. Много съм доволен, че е тих. Не е по-шумен от ARBто за блокажите. Има дебит от 97L/min, което е много добре. Tibus твърди, че може да се кара със спукана гума и няма да имам проблеми с компресора, ще видим. Прави 8,5 атм, и пълни 6L бутилка за около 7-8 секунди. Има панел за програмиране. Малко е тъпо, че инфото за налягането е в PSI. Има три памети, аз мисля да запиша - 0,5 bar, 1,0 bar и 1,5 bar за каране по пътя.
Коментар
-
От: Ленд Ровър Дифендър на редуктори Tibus / Land Rover Defender on portal axles Tibu
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеПредавателните числа на ГП са 3,54, но могат да са и 4.1 и 4.6. В раздатката може да е от 1.0 до 1.6. Отделно редуктора е 1.16
В най-бавния вариант става наистина много бавно.
- мостовете са 3.54:1
- раздатката на бавните е 3.7:1 (май беше толкова) , а на бързите е 1.211:1
- редукторите са 1.16
Коментар
-
Jo, aма си голяма кюкарка :-) Вече е в гаража, утре тестове. Проблем... няма да стане с -1" окачване. Исках да не е с много висок център на тежестта, ама... няма да стане. Гумите опитат в калниците. Ще го върна на +2"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар