Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ленд Ровър Дифендър на редуктори Tibus / Land Rover Defender on portal axles Tibus
Свий
X
-
-
-
-
-
От: Ленд Ровър Дифендър на редуктори Tibus / Land Rover Defender on portal axles Tibu
Хубаво се получава.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
От: Ленд Ровър Дифендър на редуктори Tibus / Land Rover Defender on portal axles Tibu
Джипа вече е в София за доправяне на ел. инсталацията, и за да не се налага това:
му бяха оправени клапите, като му беше сложено и ново оригинално LR радиаторче, като допълнително беше изолирана цялата кутия на парното.
Снимки нямам щото не съм го виждал, но Емо ако има може и да пусне по-късно.
От негово име имам следното питане с цел дискусия:
Какви амортисьори да се сложат ?
До тук избраните от него варианти са:
search.asp?types=SUSPENSION+>+Shocks+-+Fox
и
http://www.paddockspares.com/da1017-...-xa159807.html
като аз му предложих и тези на Филчев, с който се чухме, като там цената за 2.5" с външен резервоар (забравих как точно се казваше) беше 630лв.
Чакат се пружини минус 1", и се приемат и други предложения за амортисьори.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Е все съм мислил какво парно да сложа на Дифендъра,ама за такова истинско никога не би ми дошло на ума даже.Това е за раздела "Усмихнете се фенове".2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
Кони хеви трак. На втори джип слагам и се държат много добре.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Кони хеви трак са двутръбни, и са перфектни за У гората, ама понеже преди няколко седмици се фокусирах в/у филчевите, та въобще не се и сетих да му предложа да провери има ли, и цена, а даже ги коментирахме, че щях да си взимам за мен, но трябваше да ги чакам месец, а Каябите бяха налични.
Привечер разбрах, че пружините -1" са качени, та остават само амовете.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеКони хеви трак са двутръбни, и са перфектни за У гората, ама понеже преди няколко седмици се фокусирах в/у филчевите, та въобще не се и сетих да му предложа да провери има ли, и цена, а даже ги коментирахме, че щях да си взимам за мен, но трябваше да ги чакам месец, а Каябите бяха налични.
Привечер разбрах, че пружините -1" са качени, та остават само амовете.
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеОбщото предавателно число на тези редуктори колко е.Например на руските е 5.38.
Коментар
-
Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеKoni Heavy Track са монотръбни, Koni Heavy Track RAID са двутръбни и са два пъти по-скъпи.) каталог, като има и таблица с номерата за означение на амортисьорите, и съответно, кой какъв е.
Ако трябва, пак ще я снимам.
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеОбщото предавателно число на тези редуктори колко е.Например на руските е 5.38.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар