До: Багажник за Discovery
Да, това е US стил, и на мен много ми допада.
Да, това е US стил, и на мен много ми допада.
). Аз казах че използвах 36 метра тръби, които тежат около 60 кг, но в това влиза и стълбата и отпадъчен материал, ако трябва да бъда точен, поиграх си малко и сметнах, че само за багажника са използвани 29 метра тръби, които тежат около 45 кг. Според мен, на жълтото диско на снимката багажника с по ниски бордове изглежда по - добре, но моите са високи 20 см и като сложа шперплат или фазер 2 см и матрак 20 см и смятайте,че съм паднал отгоре още преди да съм заспал
относно улуците аз си мислех че са доста здрави и издръжливи (дано не съм грешал), както се вижда на снимката долу, багажника на това диско е хванат за улуците и е с поне 100 кг багаж, само ме притеснява да не се обърна някъде из гората, но пък аз не съм кой знае какъв offroader, по скоро ползвам джипката за леки планински разходки по леки терени. Абе с две думи като видях схемата на багажника във форума веднага почнах да го правя без да се замислям, че оригинално е алуминиев и е хванат за клетката
но вече е късно да променям каквото и да е, карам го така пък ако се обърна някъде ще помагате

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар