Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Land Rover Discovery 2 TD5 проблем с демпферната шайба
Свий
X
-
Land Rover Discovery 2 TD5 проблем с демпферната шайба
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-12-15, 18:14.Тагове: Няма
-
От: Проблем с демферната шайба
Колега стягал съм я,но джипа започна да пуши много и да му се губят центровките и другото,което е ако се нареже нов канал къде трябва да е горе долу.
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте. ...ЦЪКПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-12-15, 18:13.
Коментар
-
Тая шайба е най-вероятно за изхвърляне.Премери(или дай на някой който е в час)вътрешният отвор откъм разбитото поне на три места и сравни със диаметъра от към здравата страна,не трябва да има разлика.Но по видяното от първата снимка си мисля за хлабина от порядка на десета(0,1мм),което е много и е получена от недобро затягане.Ако има хлабина,трябва нова или здрава,всяко разминаване от размера е предпоставка за самразхлабване.Инак шпонков канал може да се нареже на 180гр.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от drive_man Преглед на мнениеЗдр. На всички имам ленд ровър дискавъри 2 2.5тд4
И имам проблем с демферната шайба от едната страна е изядена по точно разбита...ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от drive_man Преглед на мнениеКолега стягал съм я,но джипа започна да пуши много и да му се губят центровките и другото,което е ако се нареже нов канал къде трябва да е горе долу.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Тоя възел (па и не само тоя) трябва да се прави както трябва - късане на периферния ремък те оставя на сред път - ако решиш да продължиш, до прегряване на ДВГ, с всички произтичащи последици!
По съшия начин може да е разбито и колелото със зъбчатките, които задвижват веригата към РВ и респективно инжекторите.
Коментар
-
От: Land Rover Discovery 2 td 5 странно/ поне за мен/ счупване - демпферната шайба
Това на снимките по-горе категорично не е демпферна шайба от тд5. Или стаа дума за друг мотор, или е някаква самоделка. Даже не ми е ясно как това нещо може въобще да се закрепи на мястото на шайбата.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
От: Land Rover Discovery 2 td 5 странно/ поне за мен/ счупване - демпферната шайба
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеТова на снимките по-горе категорично не е демпферна шайба от тд5. Или стаа дума за друг мотор, или е някаква самоделка. Даже не ми е ясно как това нещо може въобще да се закрепи на мястото на шайбата.
http://www.discovery2.co.uk/CrankPulley.htmlЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар