Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с P38, 2.5 TDS - течове на масло - моля за съвет/мнение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с P38, 2.5 TDS - течове на масло - моля за съвет/мнение.

Лошо, цената на такъв ремонт + глава на тоя ДВГ ще надхвърли цената на тоя джип.

Коментар

Всъщност не е притягано нищо след тези смени. Някой може ли да ми препоръча проверен сервиз, в който да диагностицират проблема и да си занм присъдата. Някъде, където не задължително, защото не ме познават, ще ми заковат най-лошото... но замисляйки се, този джип тече именно след ремонт на главата...
      RANGE ROVER

Коментар

Ами колега хубаво е, даже е задължително да се претегне(дават по книга май след 500км) защото предполагам знаеш, че всичко уляга. Може да има ефект и теча да намалее та даже и да спре.

Коментар

Ако съм прав, че не е затегнато и ако след тази манипулация има ефект - шише Bushmills за Вас.
          RANGE ROVER

Коментар

Първоначално публикуван от krisalesk Преглед на мнение
            Ами колега хубаво е, даже е задължително да се претегне(дават по книга май след 500км) ...
            Къде ги намирате, или чувате тия легенди?! По техн. ръководство след процедурата по затягането, се стартира ДВГ, оставя се да работи 25 мин., изчаква се да се охлади ДВГ и болтовете се стягат на 90*!

Коментар

Здравейте колеги, относно хлабавата глава колата ще надува във водната система.
              Най вероятно ако е чипосана на макс и сегментите не държат,
              аз бих пробвал отдушникът да го сложа в съд с вода при подаване на газ да се види много ли са му картерните газове.
              Гейта дали не е заял, и не отваря да разтоварва турбото, и все пак разбра ли се проблемът и отстраняването му.
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-02-15, 08:11.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X