Здравейте , от около седмица се появи някакъв странен звук .Първоначално се изразяваше в това , че при завой на място се чуваше еднократно пукане като навия волана от ляво на дясно и обратно , реших че в сферите няма достатъчно масло и долях( малко бе намаляло).Пукането изчезна за ден може би( или аз така си мисля) .След това започнах да го чувам при завой , но не всеки път.Направи ми впечатление , че се получава като вляза по рязко в завой и Диското се наклони на страна , основно при десен завой.После взех да го чувам при качване и слизане от тротоара и в последствие като натисна по рязко спирачка.Вдигнахме го във въздуха и се кьорихме доста с един приятел , но нищо не успяхме да установим.
Звука е като еднократно пукане все едно нещо закача и като прескочи се получава пукането , според мен се чува отпред ляво.
Ще съм благодарен ако ме насочите към нещата които може да го правят това.Питам понеже Диското е извън града и няма да може скоро бъде закарано на доктор .Мисля си , че някой тампон е сдал багажа.
Звука е като еднократно пукане все едно нещо закача и като прескочи се получава пукането , според мен се чува отпред ляво.
Ще съм благодарен ако ме насочите към нещата които може да го правят това.Питам понеже Диското е извън града и няма да може скоро бъде закарано на доктор .Мисля си , че някой тампон е сдал багажа.
Коментар