Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с превъртане на ключа - Дискавъри 300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с превъртане на ключа - Дискавъри 300

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    Ок - правилно си ме разбрал
    Вижте от някъде ако може да си намерите една или повече ключалки от вратите - ще ви помогнат и за в бъдеще
    Само моето ли е с два ключа, един за отваряне и един за палене .Ако на всички е така как патрон от ключалка ще стане за палене ,не са ли различни.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Да не би да ти е сменян?
      Аз съм с 2 ключа, но и двата отключват и палят 1996-та, но май имам нещо подобно. Без да съм заключвал волана и не мога да завъртя ключа... на 3-4 опит успявам.
      Прави го рядко но го прави. Също така като отключа колата не мога да си отворя вратата, защото трябва с ключа да я "доотключа".
      Май пропада нещо по механизма ;(
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-10-13, 14:15.
      LR Discovery 300Tdi 1996
      Subaru Outback 2.5 1998
      Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
        Само моето ли е с два ключа, един за отваряне и един за палене .Ако на всички е така как патрон от ключалка ще стане за палене ,не са ли различни.
        Някой е предпочел да смени целият патрон (на запалването), а не да оправи проблема с ключа. Или е бил счупен разбит или т.н.
        Не съм казвал, че патроните стават, а пластините вътре

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
        да не би да ти е сменян? Аз съм с 2ключа, но и двата отключват и палят 1996-та, но май имам нещо подобно. Без да съм заключвал волана и немога да завъртя ключа... на 3-4 опит успявам. Прави го рядко но го прави. Също така като отключа колата немога да си отворя вратата, защото трябва с ключа да я "доотключа". Май пропада нещо по механизма ;(
        Точно цитираните по-горе пластинки се износват, а на вторият въпрос - хода на моторчето за централното.

Мислете ги тези работи лятос бре хора - сега (зарад студа) проблемите ви ще са двойни, но за сметка на това ще ви е в пъти по-гадно да ги ремонтирате
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

При мен това с паленето не го е правило от няколко месеца, но като гледам сигурно ще дочака лято. Мене ми се искаше да се оправи и да не съм с два патрона, но сам не ми се иска да го разглобявам, а пък не се сещам надежден ключар, на който да закарам джипката.
          А за доотключването - при мен това се случва на вратата на багажника. доколкото съм запознат, са едни като пружинки, които се сменят, защото се износват. Дори поръчах един комплект, но не остана време да го сменя.

Коментар

Аз съм с два ключа, така си дойде от немско, даже немецът беше направил три комплекта ключове. Определено е сменян целия патрон на контактния ключ, защото се държеше като нов - трудно влизаше ключа и трудно излизаше. В началото ме дразнеше, но вече свикнах.

Интересен ми е комплекта пружинки които е поръчал landifan, защото проблемът с неотварянето на централното го има и при мен.
            Ако обича да сподели.
            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

С големият ключ паля ,а малкият отваря всички врати. Имам два комплекта.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01156.jpg
Прегледи:1
Размер:89.5 КБ
ID:5525816
              За колегата с проблемното отваряне, смени си машинките.Имах ги същите проблеми, взех си някакви универсални за по 20лв и вече повече от година няма ядове

Коментар

Ето го комплекта:
                http://www.ebay.co.uk/itm/Landrover-...item2ecaca32f8

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image 1.jpg
Прегледи:1
Размер:82.2 КБ
ID:5525968

Трябва да се има предвид, че предните и задните явно са различни.

Аз мислех да се направя на хитър и да взема комплект 3, но добре че поръчах с 5, защото има някаква разлика. На живо диаметърът е около1,5 см, аз очаквах доста по-голямо нещо.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-10-13, 07:43.

Коментар

С големият ключ паля ,а малкият отваря всички врати. Имам два комплекта....
                  Големият е "истински", малкият - допълнителна "екстра" към возилото.

Нали не мислиш, че някой ще ти сложи различни патрони на врати и контактен ключ на кола от тези години?

Впрочем, ако това е дистанционното на алармата и централното, то също е допълнителна "екстра".

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    Големият е "истински", малкият - допълнителна "екстра" към возилото.

Нали не мислиш, че някой ще ти сложи различни патрони на врати и контактен ключ на кола от тези години?

Впрочем, ако това е дистанционното на алармата и централното, то също е допълнителна "екстра".
                    Значи следва че, всички патрони на бравите са сменяни.Дистанционното е от алармата ,и да допълнителна екстра е.
                    п.п Има и трети ключ той отключва и заключва алармата.Тъй че имам два комплекта с по три ключа! Така я купих.

Коментар

Моето беше само с един ключ-големия.
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Значи следва че, всички патрони на бравите са сменяни.Дистанционното е от алармата ,и да допълнителна екстра е.
                        п.п Има и трети ключ той отключва и заключва алармата.Тъй че имам два комплекта с по три ключа! Така я купих.
                        Е - може като ти е сменил патрона на контактният ключ да ти е дал единият оригинал.
                        После принципа е ясен - правиш си дубликат, който да е максимално различен от другият, че да ги различаваш на пипане
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от landyfan Преглед на мнение
                          Ето го комплекта:
                          http://www.ebay.co.uk/itm/Landrover-...item2ecaca32f8
                          Трябва да се има предвид, че предните и задните явно са различни. Аз мислех да се направя на хитър и да взема комплект 3, но добре че поръчах с 5, защото има някаква разлика. На живо диаметърът е около1,5 см, аз очаквах доста по-голямо нещо.
                          Благодаря, точно от такава пружинка изпаднаха парчета при мен
                          Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X