Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Деформирано табло на Диско 1
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Деформирано табло на Диско 1
Привет и аз го имам същият проблем.Дойде от Италия прихванато с едни алуминиеви ламаринки , но и те сдадоха багажа.Пробвах да навия по -големи види и всичко се скапа.Ще следя с интерес дали има някакво решение на проблема.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
-
Точно такива лайсни има един приятел на диското и таблото не му е мръднало. На моето някой е навивиал рапидки, но те са счупили пластмасата отдолу. Така че си мисля даже и тези лайсни дасе сложат пак ще се откърти, защото вече слънцето е напекло пластмасата и качествата са поизчезнали. Може ли някой да каже все пак от къде(кой сайт) може да се намерят такива. Аз му свикнах (от вътре не ми прави впечатление вече) , но отвън като погледна и видя как ми се е ухилило таблото ме дразни малко, но ще се свикнеLR Discovery 300Tdi 1996
Subaru Outback 2.5 1998
Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(
Коментар
-
Видях лайстните късно, иначе са готини, но загънатото е толкова втвърдено, че силно ме съмнява тези пластмаски да го приберат. Аз реших проблема със саморези с по - големи глави. Стана малко хеви - метъл, но оплезеното се прибра. Отдолу пластмасата е доста твърда и дебела, ако някой тръгне да го прави по този начин да има предвид, че самореза трябва да е поне 40 мм и се навива доста трудно, предвид ъгъла на предния джам. Аз ползвах отвертка с гъвкаво рамо.Не бързай ако искаш да стигнеш
По английските форуми има не малко теми за този проблем. Ако пластмасата не е прегоряла тотално (тоест все още е запазила някаква елестичност), най-добрия начин е да се свали предното стъкло и да се лепи (след това стъклото се монтира обратно). Всичко останало е като да си смените свещи през ауспуха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеВсичко останало е като да си смените свещи през ауспуха.Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
0879076007 Жельо
Коментар
-
При мене се е скапала пластмасата от долу и видите са изхвръкнали.Мисля си да сваля таблото и да му мисля нещо с алуминий.При първо свободно време се захващам.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
По - добре ново табло, тъй и тъй ще го сваляш.
На Д1 от по - късните години май е решен проблема. Моето по VIN e 1995 г.Не бързай ако искаш да стигнеш
Таблото за което говоря на един приятел мисля че или заводско или в Англия е правено и не стърчи от никъде. Диското е 1998г. Сега е в Гърция, но като се върне ще го снимам как изглежда. Моето е било хващано с видии, но както споменах по-горе вече са отскубали пластмасата отдолу ;(LR Discovery 300Tdi 1996
Subaru Outback 2.5 1998
Коментар
-
Здравейте колеги,имах същия проблем с таблото след което го свалих (свалянето отнема 2-3 часа) взех си един стек лепило Локтайт-гел две дървени стяги и където залепя стягам за около 15 мин. и така цялото табло.Равносметката е моят труд и стек лепило.Втора година вече се друскам по полета и горички без проблем.Също така при полагането на лепилото ми казаха да поръсвам със сода бикарбонат за по голяма здравина.Поздрави и успех с направата .
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте. ...ЦЪКПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-10-13, 11:31.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение.......... Може ли някой да каже все пак от къде(кой сайт) може да се намерят такива.
п.п. .... ако някой поръчва да се обади, аз също ще взема един к-т.: http://www.lrparts.net/dashboard-rep...-in-black.htmlПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-10-13, 11:38.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Кита също се захваща с видии за пластмасата отдолу, каква е гаранцията, че няма да се отскубнат един ден.
В Айлънд 4х4 е по - евтин - 25 паунда без ДДС в три цвята.Не бързай ако искаш да стигнеш
Михаил, прав си че май беше с видии захванато. Предполагам ще стане по стабилно ако отдолу се залепи и после с този комплект да се дозакрепи. В момента ми е студено да разглабям табло или да свалям стъклото и ще пасувам за поръчка, но на пролет мисля да го отремонтирам. То при мен е започнало и в предната част да навдига и отстрани на конзолата с врътките ;( така че все още се чудя дали това ще го лекувам или ще търся запазено бежаво табло (малко невъзможно ми звучи).
П.П. Лепилото предполагам трябва да е термоустойчиво (в колата лятото става много топло - китайска стойка за GSM се разтопи ;( ). Ако съдя по лепилото за таван (даваха го до 75градуса) би трябвало нещо такова.
П.П.2 PETER PETRAKIEV, нямаше кой да се сети да задържи на снимката, да видя че се казва Dash repair kitкак ли не го търсих
Мерси
LR Discovery 300Tdi 1996
Subaru Outback 2.5 1998
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар