Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове/крушки за Land Rover Discovery 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Фарове/крушки за Land Rover Discovery 2

Колеги, много мъждукат особено сега в дъжда фарчетата ми....

Дайте някой съвет - смяна с по-силни крушки ли (да не нагорят колекторите)...или нещо друго...?
    Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
    LZ2РSD

Коментар

От: фарове/крушки за Диско 2

Нормално светлините на Диско-2 са много силни. Провери дали не ти светят само габаритите.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Еее, проверил съм разбира се. Светят си.
        Сега гледам в Ebay има някакви с бяла светлина за ъпгрейд - само крушки. чудя се...
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-10-12, 16:13.
        Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
        LZ2РSD

Коментар

Първоначално публикуван от shaterhand Преглед на мнение
          Колеги, много мъждукат особено сега в дъжда фарчетата ми....

Дайте някой съвет - смяна с по-силни крушки ли (да не нагорят колекторите)...или нещо друго...?
          Рефлекторите и стъклата с времето потъмняват и лечението им е с нови.Имаше една тема за ксенон в оригиналните фарове,но колегите пробваха и писаха,че много вадят зъркелите на отсрещните.На Класика ми светеха слабо и сега си взех рефлектори от Лада Нива,светят перфектно и то със старите крушки.Иначе има и по-мощни крушки,но ефекта ще е временен и не се знае дали няма да пострада клуча за превключване.
          Сега се сетих,пробвай да пуснеш дирекнтен плюс към фара да видиш дали ще има подобрение,ако има не е добре работата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X