Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов Land Rover Discovery 2.5 TDI 1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов Land Rover Discovery 2.5 TDI 1995

Оказа се че е пистовия ремък. Каналите бяха пълни с остатъци от други ремъци. Почистих всички шайби, къде що имаше и сега не свири.
    Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

Често се случва да се късат ремъците,Дори шайби се износват..като знам къде ходим. Обтегача си е детска болест и не се сменя ролка/лагер ,ами цял обтегач.Има несъосие във остичката на пружината.Почистването на остстъци е задължително.
      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
      Disco 1 бекъп
      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
        Напречните елементи на багажника можеш да си ги свалиш, ако искаш.

[ATTACH=CONFIG]516391[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]516392[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]516393[/ATTACH]
        Когато се сваля оригиналният багажник на тавана ,на местата където е бил захванат какво се слага тапи или нещо подобно или си остават старите стойки държачи но се свалят само дъгите на които се монтират напречните шини .Ако някой е размотирал да пише ако може защото аз трябва да махна моите зада монтирам големият багажник.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
          Когато се сваля оригиналният багажник на тавана ,на местата където е бил захванат какво се слага тапи или нещо подобно или си остават старите стойки държачи но се свалят само дъгите на които се монтират напречните шини .Ако някой е размотирал да пише ако може защото аз трябва да махна моите зада монтирам големият багажник.
          Продават някакви тапи, ама може и да си направиш - ТНТМ.
          Я го покажи багажника, при мен не пречат: http://www.offroad-bulgaria.com/show...01#post1688601
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
            Продават някакви тапи, ама може и да си направиш - ТНТМ.
            Я го покажи багажника, при мен не пречат: http://www.offroad-bulgaria.com/show...01#post1688601
            Сега немога да го снимам, подобен е на твоят но май е млко по плитък в сравнение с твоят.Чисто сърдечно джипката ти изглежда много добре типично класически личи си че е правено всичко с голямо желание.
            Поздрави.
            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X