Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов Land Rover Discovery 2.5 TDI 1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов Land Rover Discovery 2.5 TDI 1995

Мдаа, хубавец. Сега се хвани и разкарай габаритите и мигачите от бронята и ги качи при стоповете.
    Някъде имаше тема как се прави, ама сега нямам време да търся.
    Поздрави

п.п. Огледай си хубаво за течове от люковете, защото на 1-вата снимка ми изглежда,
    че пред левия люк има вдлъбнатина, а това създава предпоставки за неприятности.
    Може и да е зрителна измама, но като цяло май е удряно/подпирано, там във високото.
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
      Мдаа, хубавец. Сега се хвани и разкарай габаритите и мигачите от бронята и ги качи при стоповете.
      Някъде имаше тема как се прави, ама сега нямам време да търся.
      Поздрави

п.п. Огледай си хубаво за течове от люковете, защото на 1-вата снимка ми изглежда,
      че пред левия люк има вдлъбнатина, а това създава предпоставки за неприятности.
      Може и да е зрителна измама, но като цяло май е удряно/подпирано, там във високото.
      Ммдааа, габаритите са на кофти място, ще потърся тема из форума...
      А за люковете - там няма нищо такова, което на теб ти се е сторило, зрителна измама е.
      Но все пак ще видим като завали -дали ще държат.
      И

Коментар

Та - Изненадан съм приятно от автомобила....
        То не ми се слиза, разкошно е усещането зад волана.
        Въпреки набутването веднага след покупката, все пак хитри автоджамбази.
        Аз го започнах със смяна на старото сд, с двд плеър с вадещ екран, поне е удобно мястото.
        За багажника от горе, още нямам впечатления, но мисля че няма да вие.
        С две думи - разкошен автомобил.

Коментар

Първоначално публикуван от pitona33 Преглед на мнение
          Та - Изненадан съм приятно от автомобила....
          То не ми се слиза, разкошно е усещането зад волана.
          .............
          За багажника от горе, още нямам впечатления, но мисля че няма да вие.
          С две думи - разкошен автомобил.
          Напречните елементи на багажника можеш да си ги свалиш, ако искаш.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:116.1 КБ
ID:5427841

Име:2.jpg
Размер:145.1 КБ
ID:5427842

Име:3.jpg
Размер:131.2 КБ
ID:5427843
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Всъщност си прав, има малка вдлъбнатина - но не е фатална.
            Багажника, не вие - оригинал е все пак, днес го пробвах...
            Извън града колата си е доста пъргава, никак не е зле.
            Ядосвам се на майстора който ми сменя сидитата, какво е ровил незнам, сега не ми светят диодите за врътките на парното и бутона за аварийни.

Коментар

Здравейте отново. Имам питане; Нещо ми изяде едната писта на нов ремък, в Мото - Пфое, ми казаха че е от по голяма хлабавина на хидравличната помпа. Та, само смяната ли и е оправията?

Коментар

Име:7060264O.jpg
Размер:46.0 КБ
ID:5563519

Име:7060278C.jpg
Размер:117.7 КБ
ID:5563520
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-02-14, 18:23.

Коментар

Наскоро и аз имах същия проблем. Скъса една писта. Купих нов ремък и нов лагер за обтяжната ролка имаше ромолене, монтирах отново. Преди дни започна да скрибуца и видях че на ремъка от външния край са изчезнали надписите. Има някакво усукване и при мен, но немога да открия къде е ? Отстраня ли проблема ще пиша.
                  Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

Проверете хлабините на лагерите на водната помпа, помпата на хидравликата, генератора и обтяжната ролка.

Коментар

Вчера свалих ремъка и започнах да проверявам хлабините единствения луфт, който открих бе на лагера на обтяжната ролка, но него го сменях преди месецНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 518.jpg
Размер:134.9 КБ
ID:5564278 лагера е тимкен. Другаде всички е без грам луфт. Открих и тези остатъци от стар ремък по шайбата на водната помпаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 567.jpg
Размер:132.5 КБ
ID:5564279Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 568.jpg
Размер:134.7 КБ
ID:5564280 на генератора имаше по-малко. Почистих и двете места и сглобих в обратния ред, първоначално като запалих всичко си беше дошло на мястото, но след като покарах малко отново се появи скърцането не толкова силно както преди, но отново го има. Къде бъркам. Възможно ли е лагер обтегача да е дал фира?
                      Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

Колега смени два лагера, маркови, купувани от България, и двата даваха фира след една седмица. Не знам какъв е проблема - лагерите ли са фалшиви или има някакво разминаване в спецификациите. Аз моя го купих от Англия, пак Timken, и няма проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от martin_gr Преглед на мнение
                          ... Възможно ли е лагер обтегача да е дал фира?
                          Свиренето се дължи на буксване на ремъка. Буксува защото не е опънат с необходимата сила. Смени обтегача.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                            Колега смени два лагера, маркови, купувани от България, и двата даваха фира след една седмица. Не знам какъв е проблема - лагерите ли са фалшиви или има някакво разминаване в спецификациите. Аз моя го купих от Англия, пак Timken, и няма проблеми.
                            Автомоблните и машинните лагери се различават и това би трябвало да се знае. Автомобилните са с хлабина.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не е генератор, не е водна помпа, не е лагер обтегач, не е помпа на хидравликата що е то? Купих нов лагер обтегач и го монтирах пак същата работа. На ниски обороти, когато работи на място всичко е шест, изфорсираш ли мотора и почва да се чува едно металическо свистене. Все едно обтяжната ролка стърже в шайбата с която се центрира към обтегача?!!!!!!

Коментар

В събота поради същата причина си смених лагер на климатика и работата заспа Като го слушах с докторсите слушалки не се чуваше... даже си мислих че е ролката под климатика и когато разглобих видях че този на климатика издава много кофти звуци....
                                LR Discovery 300Tdi 1996
                                Subaru Outback 2.5 1998
                                Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X