Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover P38 4.6 HSE- Загуба на охладителна течност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover P38 4.6 HSE- Загуба на охладителна течност

Първоначално публикуван от RBBNYS Преглед на мнение
    Може ли да ме насочите към някой, който разбира от нагреватели за подгряване на предните седалки. И двете не работят, едни пичове казаха, че навсякъде върви ток, предположиха ми да разтапицират седалките но търся второ мнение за потвърждение.
    Точно това се прави. Седалките се свалят, разтипацират се, свалят се реотаните, подменят се с нови или старите се ремонтират, ако е възможно(но е малко вероятно)
    и обратната процедура по събиране.
    Щом си от София, обади се на Митко Игнатов да ти провери с диагностиката състоянието на HEVAC-а, защото може причината да не работят реотаните, да е в него,
    а не в самите реотани.
    Поздрави
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
      Точно това се прави. Седалките се свалят, разтипацират се, свалят се реотаните, подменят се с нови или старите се ремонтират, ако е възможно(но е малко вероятно)
      и обратната процедура по събиране.
      Щом си от София, обади се на Митко Игнатов да ти провери с диагностиката състоянието на HEVAC-а, защото може причината да не работят реотаните, да е в него,
      а не в самите реотани.
      Поздрави
      Ходих при Игнатов да му прави диагностика преди да купя джипа.Прави диагностика на HEVAC, единствения проблем, които откри е че една от клапите за въртенето на въздуха в купето не се затваря.Тогава беше адска жега и не сме проверявали специално за седалките. Дали му е показало нещо или не е проверявал божа работа.Явно пак ще се ходи. ))благодаря за инфото !

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
      Те твоите предположения бяха още по-черни.Добре,че всичко се е разминало с едно притягане.Колкото до седалките,при положение,че отива ток до тях значи проблема е вътре в тях.Няма какво друго да се направи.
      Ще покараме пък ще видим какво ще стане с тази вода !Най-лесно е да си мислиш най-лошото за да няма после Шок
      Последно редактирано от CarTest™; 03-10-12, 17:37.

Коментар

Щом е имало грешка само за някоя от клапите, значи проблема е в реотаните.
        Митака е пич, няма да ти спести никаква информация, гарантирам го.
        А до колкото познавам работата с диагностиката,
        тя си казва всички проблемите към съответния "възел",
        не е нужно да се влиза конкретно да се гледа дадена "верига".
        Значи отиваш за първоначалната процедура със самите седалки,
        което е гадно, щото си доста работа, а и не е еФтино,
        дано хората с които си говорил да си разбират от работата.
        Поздрави и успех
        Последно редактирано от valdivladi; 03-10-12, 19:42. Причина: Допълнение
        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Не знам кой как оправя подгряването на седалките,но на мене в Русе на Р38 ми казаха че при изгорели реотани нямало кво да се направи.Това в един от най реномираните сервизи (((

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
            Не знам кой как оправя подгряването на седалките,но на мене в Русе на Р38 ми казаха че при изгорели реотани нямало кво да се направи.Това в един от най реномираните сервизи (((
            Май за МП става въпрос?Имай в предвид,че там всичко може да се оправи,но цената няма да ти хареса.

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
              Май за МП става въпрос?Имай в предвид,че там всичко може да се оправи,но цената няма да ти хареса.
              Няма как да стане - там не мисля да стъпвам. :::)) Ще си карам така докато не ми стане много студено.Пък после ще помоля Игнатов да я погледне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X